Son Dakika Haberi: Zeytin Dalı Harekâtı FETÖ’yü çıldırttı
Son dakika haberi... Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı harekatının FETÖ'yü rahatsız ettiği örgüt üyesi istihbaratçı üsteğmenin itiraflarıyla bir kez daha ortaya çıktı.

Konya'da yürütülen Türk Silahlı Kuvvetlerinde FETÖ yapılanması yönelik soruşturmada Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında istihbarat subayı olarak görev yapan üsteğmen, E.B. 5 Ocak'ta gözaltına alınarak tutuklandı. 2 hafta sonra itirafçı olan üsteğmen, subay olmasını sağlayan ve himmet verdiği örgüt abileriyle TSK içerisinde görev yapan kripto subayların ismini verdi.
İTİRAFÇI ÜSTEĞMEN HER ŞEYİ ANLATTI
Cezaevinde 40 FETÖ üyesi ile birlikte aynı koğuşta kaldığını anlatan itirafçı, duruşmaya giden ya da aileleriyle görüşen diğer tutuklulara Gülen'in talimatlarının ulaştırıldığını söyledi. E.B. "Afrin operasyonu için, hükümet köşeye sıkıştığı için sözde kendini kurtarma girişimi olduğu şeklinde bir algı yaratılıyor. Duruşmalara gittiklerinde başkalarından duydukları rüyaları anlatarak çektikleri eziyetin kısa sürede son bulacağını, anlatıyorlar. Her akşam yatsı namazı sonrasında bir defterdeki metinleri okuyarak hükümet aleyhinde beddua seansları yapıyorlar.
ÇÖZÜLMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BÖYLE KANDIRIYOR
Çözülmenin önüne geçmek için, konuşmayanların hepsinin serbest kalacağını, FETÖ davalarının düşeceğini, örgütün tekrar toparlanacağını ve etkin pişmanlıktan yararlananların tutuklu kalmaya devam edeceğini iddia ediyorlar" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Alçak karikatürist Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Başkan Erdoğan'ı ölümle tehdit etmiş
- 2 Sosyal medya ayaklandı! Leman Dergisi'ne tepkiler çığ gibi: Kapatılsın
- 3 Leman Dergisi'nden büyük skandal! Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e hakaret ettiler: O karikatürist gözaltında
- 4 Başkan Erdoğan: Terörsüz Türkiye süreci memnuniyet verici
- 5 Ankara'da feci kaza! Servis minibüsü dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var
- 6 İstanbul merkezli 4 ildeki suç örgütü operasyonunda 14 tutuklama
- 7 Bakan Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı Diop ile görüştü
- 8 TMSF'den "Flash Haber TV satıldı" iddiasına yalanlama
- 9 Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e bomba gönderme: Troller, gözü dönmüş siyasetçiler!
- 10 Başkan Erdoğan vefatının 7. yılında Fuat Sezgin'i andı