Erdoğan, Giresun ve Trabzon’da konuştu: Tel Rıfat’ı da alıp hedefe ulaşacağız
AK Parti'nin Giresun ve Trabzon il kongrelerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Zeytin Dalı Harekâtı mesajı: Kısa sürede Tel Rıfat’ı da kontrol altına alıp harekâtı hedefine ulaştıracağız. Elbette müttefiklerimize silah doğrultmayız ama gördüğümüz hiçbir teröristi de affetmez indiririz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti'nin Giresun ve Trabzon il kongrelerine katıldı. Erdoğan, konuşmalarında özetle şu mesajları verdi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan "PKK'lılar Sincar'a kaçtı oraya da gideceğiz"
SİNCAR'A DA OPERASYON
AYET OKUYAMAYANLARI DA KUCAKLAYACAĞIZ
AK Parti Giresun İl Kongresi'nde salondaki gençler tarafından ayet okunması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Onları bize bırakacaksınız. Türbede miyiz, camide miyiz, bunları ayıracağız. Yoksa bir siyasi bir toplantıda mıyız, bunu da ayıracağız. Unutmayın, biz bu milletin tümünü kucaklayacağız, hepsini, istisnasız. Benim gencim gayet güzel ayet okuyor ama ayeti okuyamayanlar da var. Onları da katacağız, onları da buraya alacağız."
CUMHUR İTTİFAKI İLE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
AK Parti'nin başkalarıyla değil, daima kendi elde ettiği sonuçlarla yarıştığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ile ilgili şunları söyledi: "2019'da AK Parti'yi ve MHP ile yapmış olduğumuz Cumhur İttifakı'nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız. Onun için MHP'li kardeşlerimizle el ele vererek, omuz omuza vererek dayanışma içinde inşallah 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin, milletin birliğini, beraberliğini zirveye taşıtacağız. Birileri bizim 2019 seçimlerinin startını şimdiden vermiş olmamızı, kuruntularına, vesveselerine, aslı astarı olmayan spekülasyonlarına alet ediyor. Oysa biz parti olarak her an seçim olacakmış gibi çalışan bir siyasi hareketiz. Bu alışılmış bir parti değil, bu bir dava."
Trabzon'da anne ve babasının fotoğrafıyla hazırlanan koreografiyi gören Erdoğan, "Duygu dünyamı çok törpülediniz. Beni çok ama çok duygulandırdınız" dedi.
Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran pankart
CHP, PYD'YE VERDİĞİ DESTEĞİ ÖSO'YA GÖSTERMEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmalarında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun her seçimi kaybettiği halde pişkince koltuğa yapıştığını kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: "Son 15 yılda nasıl ülkemizin en büyük imkânı AK Parti gibi bir iktidar tarafından yönetilmekse, maalesef en büyük talihsizliği de CHP gibi bir ana muhalefet partisine sahip olmasıdır. Bu bizim için talihsizlik. Hatırlayın bir dönem bunlar (CHP'liler) PYD/YPG terör örgütünü yurtiçinde ve yurtdışında aklama seferberliğine çıkmışlardı. Özgür Suriye Ordusu'ndaki kardeşlerimize saldırarak, onları tahkir ederek, bu kahramanlara olmadık iftiralar atarak, Zeytin Dalı Harekâtı'nın başarısını gölgelemek istediler. Bunlar PYD'ye, YPG'ye verdikleri desteği ÖSO'ya vermediler. O beğenmedikleri ÖSO mensupları Fırat Kalkanı Harekâtı'nda 614 şehit verdi, Zeytin Dalı Operasyonu'nda ise şu ana kadar 302 şehit verdi."
Özgür ÖZDEMİR - Züleyha BAŞKIRAN - SABAH
EN SON HABERLER
- 1 Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
- 2 Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı!
- 3 Bakan Uraloğlu: “Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırdık”
- 4 Başkan Erdoğan MÜSİAD heyetini kabul etti
- 5 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Türkiye'nin uluslararası alanda artan rolünü değerlendirdi! 'Oyun kurucu vizyon' vurgusu
- 6 Deyr Hafir merkezi ilk kez görüntüledi! İşte teröristlerin konuşlandığı o mevziler
- 7 AK Partili Faruk Acar'dan CHP'ye tepki: 7 yıldır şehirlerimizi bir arpa boyu ileriye götüremediniz
- 8 Bakan Fidan, Finlandiya ve Litvanya Dışişleri Bakanları ile görüştü
- 9 SON DAKİKA! Rus Büyükelçi Karlov suikastının planlayıcısı FETÖ’cünün adını değiştirdiği belirlendi
- 10 Sıfır Atık Vakfından enerji tasarrufu ve sıfır atık için sorumluluk alma çağrısı: Daha temiz, daha verimli ve daha sürdürülebilir bir gelecek