MHP lideri Bahçeli’den son dakika Cemal Kaşıkçı açıklaması
Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemle ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kaşıkçı cinayeti ile ilgili ifadeler kullandı. Cinayetle ilgili “Bütün oklar Selman’ı gösteriyor” dedi.
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
"Gözü kulağı bizde olan her vatandaşımıza her kardeşimize şükranlarımı sunuyorum. İçinden geçtiğimiz bugünkü zaman diliminde dördüncü endüstri dönemini yaşamaktadır. İnsanlık avcılık toplayıcılık, tarım ve endüstri geçerek süper akıllı toplum evresine geçmiş bulunmaktadır. Çağımızın değerleri hamaset kapanındadır. Yalan revaçta gerçek raftadır. Petrole sahip olmak servet içinde yüzmek hiç kimseyi daha akıllı ve vicdanlı yapmamıştır, yapmayacaktır."
"Yemen'de 13 milyon kişi karnını doyuracak durumdan mahrumdur. İslam ülkelerinde yüz milyonlarca insan yerinden yurdundan kopmuştur. Kıtlıklar yolsuzluklar savaşlar cinayetler haksızlıklar düşmanlıklar çıkar çatışmaları iktidar kavgaları İslam toplumlarını uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir. Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan despot yöneticiler nereye kadar saltanatlarını sürdürecektir. Günlerdir Kaşıkçı'yı konuşuyoruz. Tam üç haftadır dünya gündemine oturan bu meseleyle ilgili haberleri duyuyoruz. Konsolosluğa giren bir daha da kendisinden haber alınmayan Kaşıkçı uluslararası krize neden olmuştur."
"BÜTÜN OKLAR SELMAN'I GÖSTERİYOR"
"Kaşıkçı ile ilgili yapılan spekülatif haberleri görüyoruz. Kaşıkçı uluslararası krize dönüşmüştür. Kaşıkçı'nın boğulduğu hatta parçalara ayrıldığı ileri sürülmüştür. Kaşıkçı alenen katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu net değildir" dedi. Cemal Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Kim ya da kimlerin emriyle öldürüldüğü belli değildir ama bütün oklar veliaht prensi göstermektedir. Sayın Cumhurbaşkanının bugün yapacağı açıklamalar ise kafa karışıklığını tamir edecektir. Suç mahalli olarak neden İstanbul seçilmiştir. Kaşıkçı sadece muhalif kişiliği yüzünden mi seçilmiştir. Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir. Suçlular mutlaka yargının karşısında çıkarılmalıdır. Kaşıkçı cinayetinin sır perdesi kesinlikle aralanmalıdır. Kim dost kim düşman bilelim. Kim kiminle düşüp kalkıyor görelim. Adam olsunlar edepli olsunlar, Müslüman gibi davransınlar."
EN SON HABERLER
- 1 İstanbul polisi firari 3 FETÖ'cüyü operasyonla yakaladı! 'Gaybubet' evinde kaldığı belirlendi
- 2 Mahkemedeki siyasi şovun nedeni ne? Ekrem İmamoğlu’nun beklediği bir şey mi var?
- 3 Bakan Bolat duyurdu: İstanbul'da selden etkilenen esnafa dev destek!
- 4 SON DAKİKA… Berat Albayrak’ın vizyonu Türkiye’ye çağ atlattı! Milli enerjide tarihi gün: Osman Gazi Karadeniz’e uğurlandı
- 5 Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Başbakanı Zeydi ile görüştü
- 6 Sağlık ordusuna 38 bin yeni nefer
- 7 Mavi Vatan'ın ilk fabrikası
- 8 Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu bu gece açılıyor
- 9 Başkan Erdoğan Ara Güler’i andı
- 10 Bakan Bolat duyurdu: İstanbul'da selden etkilenen esnafa dev destek!