Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ yapılanması soruşturmasında 20 mahrem imam hakkında gözaltı kararı verildi.
DENİZ KUVVETLERİ'NDE 20 GÖZALTI...
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, daha önce FETÖ'den işlem gören ve itirafçı olan askerlerin beyanları doğrultusunda soruşturmanın genişletildiği ve örgüt üyesi askerleri "yönetip yönlendirdiği" belirtilen 20 sivil mahrem imamın tespit edildiği bildirildi.
Söz konusu şahıslar hakkında gözaltı kararı alındığı ifade edilen açıklamada, 20 zanlı arasında 3 öğretmen, bir avukat, bir doktor, 4 kamu çalışanı ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu kaydedildi.
Operasyon kapsamındaki gözaltı işlemlerinin, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam ettiği belirtildi.
EN SON HABERLER
- 1 TBMM Başkanı Kurtulmuş,'Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı Olarak Gençlik: Ortak Mirasımız, Ortak Geleceğimiz' temalı konferansta konuştu
- 2 Aylık gelirini 350 bin TL açıklamıştı... Murat Ongun kirası 300 Bin TL'lik lüks villada bakın nasıl oturuyormuş
- 3 Bekçiyi şehit etmişti.. İfadesinde pişkin savunma! Rastgele ateş açmış
- 4 İBB ve Ekrem İmamoğlu’na yolsuzluk soruşturmasında Adnan Oktar detayı: Vaniköy’deki o villalar için de rüşvet istemişler!
- 5 Serdal Taşkın'ın şoförü Orhan Cevahiroğlu: Ekrem'in paralarını Murat Ongun ve Serdal Taşkın taşıdı
- 6 CHP kurultayı için ikinci aday belli oldu! İşte Özgür Özel'in 6 Nisan'daki rakibi
- 7 Dumlupınar faciasının son tanığı o anları anlattı
- 8 Serdal Taşkın'ın şoförü Orhan Cevahiroğlu: Paraları Murat ve Serdal taşıdı
- 9 KKTC’de vesayet engel oldu İkra, okulundan koparıldı
- 10 CHP’li 5 meclis üyesi partilerinden istifa etti