İşte en büyük beka sorunu!
Mahmut Övür bugünkü yazısında beka sorunu tartışmaları kapsamında Türkiye'nin siyasi iklimine ilişkin durum tespitleri yaptı. İşte Övür'ün yazısından öne çıkanlar;

Önümüzdeki yerel seçimlerin salt bir yerel seçim olmadığını görmek için kahin olmaya gerek yok. Sadece son 5 yılda yaşanan 7 seçime bakmak yeterli.
2014 yerel seçimlerinden 24 Haziran 2018 genel seçimlerine kadar her seçim bir kader seçimiydi. İçeride terör ve algı operasyonlarıyla FETÖ, PKK ve DEAŞ, dışarıda ise ABD ve AB, AK Parti'nin kaybetmesi için her şeyi yaptı.
İstihbarat örgütleriyle, ekonomik kurumlarıyla ve medyasıyla her seçime müdahale etti. Bunu da hiç saklamadılar ama sandıkta yenildiler. Hatta darbeyi bile bu halk çıplak bedenleriyle durdurdu.
Şimdi bütün bu güçler, bir kez daha seçimle sonuç almayı deniyor.
Ancak bu seçimler, geçmiş seçimlerden biraz daha farklı. Geçmişte gizli kapaklı yapılan ittifaklar artık açık yapıldı. ABD'nin aparat olarak kullandığı FETÖ ve PKK neredeyse seçimin ana unsurları haline getirildi. Peki, Türkiye'nin bekasını tehdit eden bu iki terör örgütünün açık tarafı olduğu bir yerel seçim, sadece bir yerel seçim midir?
İşte en büyük beka sorunu bu... Hepsinin ortak derdi; 31 Mart'ta AK Parti'yi zayıflatmak. Peki, bir yerel seçimde AK Parti iktidarı zayıflarsa ne olur?
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu PKK'lı Azad Barış ile ilişkisini itiraf etti! önce reddetti sonra kabul etti
- 2 YSK'dan CHP Kurultay İddialarına Yanıt
- 3 SON DAKİKA | Özgür Özel'den küstah sözler! İBB soruşturması üzerinden tehditler savurdu
- 4 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan: Özgür Özel neden korkuyorsun? Bu telaş niye?
- 5 RTÜK'ten provokasyonlara karşı önemli uyarı
- 6 Sokak çağrısı ile kaos hedefleyen Özgür Özel'den provokasyon itirafı: Attığınız havai fişekler polisi kör edebilir
- 7 Yıkılan duvarın altına kalan antrenör hayatını kaybetti
- 8 SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! 390 terör bağlantılı kişiyle telefonda ne görüştü?
- 9 Başkan Erdoğan'dan Filiz Akın için taziye mesajı
- 10 Bakan Bolat: Türkiye'yi 22 yılda 6 buçuk kat büyütmeyi başardık