Fiyat istikrarı sağlamakta kararlıyız
Başkan Erdoğan: Bizim için fiyat istikrarının sağlanması önemli. Vatandaşa pahalı satışı önlemekte kararlıyız. Kıdem tazminatının üç ayağı var. Kimsenin mağdur edilmesini istemiyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı ile Beştepe'de bir araya geldi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ekonomideki gelişmeler kıdem tazminatı, Perakende Yasası, 3600 ek gösterge, işsizlik, fiyat istikrarı ve AB başlıkları ele alındı.
Toplantıya Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-İş Başkanı Ergun Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Önder Kahveci, TİSK Başkanı Kudret Önen, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Ekonomi Politikaları Kurulu üyeleri ve başdanışmanları Cemil Ertem, Meltem Taylan Aydın ile Yiğit Bulut katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Sosyal medyada 1 Kasım alarmı! DMM'den 'Yaş doğrulaması' dolandırıcılığı uyarısı: Sadece e-devlet'ten yapılacak
- 2 SON DAKİKA | Bakan Fidan'dan acil ateşkes çağrısı: İran'a saldırı çatışmayı yayar
- 3 SON DAKİKA... MHP lideri Bahçeli'den Doğu Akdeniz mesajı: Türkiye kendi geleceği hakkında başkalarının karar vermesine müsaade etmeyecek!
- 4 Avukat Mücahit Birinci hakkında hapis talebi!
- 5 Edirne’ye 8 bin 812 metrekarelik yeni bilgi merkezi: Bakan Ersoy 160 bin kitap kapasiteli dev kütüphaneyi açtı
- 6 SON DAKİKA… Milli savunma hamlelerinde Türkiye örnek ülke! Kanada’dan SSB modeli hamlesi: Carney’den övgü dolu sözler
- 7 SON DAKİKA... Fon soruşturmasında yeni gelişme! Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik eski Genel Müdürü Taha Çakmak gözaltına alındı
- 8 SON DAKİKA… Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında ‘paramızı verin’ kavgası: 5 milyon 100 bin TL için ihtar çektik!
- 9 Başkan Erdoğan: 190'dan fazla ülkenin kaderi 5 ülkenin keyfine bırakılamaz
- 10 Milas Belediyesi'ne operasyon: Başkan Topuz ve oğlu da dahil 20 şüpheli adliyede!