Ahmet Davutoğlu'nun partisinin Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar FETÖ dili kullandı!
Ahmet Davutoğlu'nun partisinin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde kaçan FETÖ'cülerle aynı dili kullandı. Gazetecilerin sorusuna küstahça cevap veren Günaçar, "En azından diploması var" akıllara FETÖ'nün medya yapılanmasında yer alan Adem Yavuz Arslan'ın paylaşımını getirdi.
AK Parti'den ihraç edilen ve kurduğu yeni partisinin bugün kamuoyuna tanıtan Ahmet Davutoğlu'nun en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken skandal açıklamalarda bulundu.
Ahmet Davutoğlu'nun partisinin Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar FETÖ dili kullandı!
"Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna küstahça cevap veren Günaçar, "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" ifadelerini kullandı.
FETÖ'CÜLERİN İFADELERİNİ KULLANDI!
Başkan Erdoğan'ın diploması hakkında FETÖ'cülerin uydurduğu yalanı kullanan Günaçar'ın bu ifadeleri, 15 Temmuz'da yurt dışına kaçan FETÖ'nün medya yapılanmasında yer alan Adem Yavuz Arslan'ın da birkaç gün önce kullanması dikkat çekti.
2016'DA FETÖ'NÜN MEDYA AYAĞI ZAMAN GAZETESİNE MANŞET OLMUŞTU
Ahmet Davutoğlu'nun Kurucular Kurulu Üyesi olan İsmail Günaçar, 2016 yılında FETÖ'nün medya ayağı olan Zaman gazetesine manşet olmuştu. Gazete, Günaçar için 'Yeni bir Aziz Sancar geliyor" ifadelerini kullanmıştı..
KÜSTAHÇA CEVABA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
EN SON HABERLER
- 1 Tutuklu MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti!
- 2 SON DAKİKA: MHK üyesi Sebahattin Şahin istifa etti!
- 3 İletişim Başkanı Duran: “Türkiye Yüzyılı gençlerimizin fikirleri ve hayalleriyle yükselecek”
- 4 Başkan Erdoğan: AK Partimizin hizmet siyaseti daha da güçlenecek
- 5 Başkan Erdoğan'dan fon soruşturması açıklaması: Yol haritamızı belirledik
- 6 MHP lideri Bahçeli: Finans sistemi güven üzerine kuruludur
- 7 DMM, azınlık vakıflarına ait okul binalarıyla ilgili iddiaları yalanladı
- 8 Mersin soruşturmasında yeni görüntüler! Ali Özbaran'ın evinden servet çıktı
- 9 Yahşihan Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme: Tutuklu sayısı 16'ya yükseldi
- 10 16 ilde DEAŞ operasyonu: 51 şüpheli yakalandı