Son dakika haberi: Ayasofya 15 Temmuz'da ibadete açılacak mı? AK Parti'den çok önemli Ayasofya açıklaması!
Gelen son dakika haberine göre: AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Ayasofya ile ilgili çok önemli bir açıklamada bulundu. Kurtulmuş, Ayasofya'nın 15 Temmuz'da açılma ihtimaline ilişkin, "İnşallah daha önce açılır. Bana sorarsanız bugün açılsın. Şu an yüksek yargıda olan bir iş. İnşallah yargı bu konuda müspet bir karar verir. Ayasofya'nın ibadete açılmasını bekliyoruz." dedi. Kurtulmuş, gündeme dair diğer konularda da dikkat çeken ifadeler kullandı.
Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Ayasofya ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kurtulmuş, Ayasofya'nın 15 Temmuz'da açılma ihtimaline ilişkin, "İnşallah daha önce açılır. Bana sorarsanız bugün açılsın. Şu an yüksek yargıda olan bir iş. İnşallah yargı bu konuda müspet bir karar verir. Ayasofya'nın ibadete açılmasını bekliyoruz." dedi.
EN SON HABERLER
- 1 İBB'de Nuri Aslan'a 'Özel' sorgu! CHP Sözcüsü Müslim Sarı İstanbul'a gidiyor: Yeni metro hattının test sürüşü için hesap vakti
- 2 Güney Kore Devlet Başkanı: “İşbirliğimizi daha da geliştirmeyi umuyorum”
- 3 Güney Kore'yle yeni dönem
- 4 Yeni nesil suç örgütlerine 190 operasyon
- 5 Eğitim politikaları gelecek için önemli
- 6 Seul'de Türk Kültür Merkezi açılıyor
- 7 Bakan Çiftçi’den Güvenlik Toplantısı paylaşımı: “1545 şüpheli tutuklanmıştır”
- 8 Bakan Bolat, Gine Sanayi ve Ticaret Bakanı Aboubacar Kourouma ile görüştü!
- 9 Bahçeli'den öneri: 19 yeni il, 78 yeni ilçe
- 10 Başkan Erdoğan talimatı verdi! Yeni nafaka düzenlemesi geliyor: İlk taslak masada