Azerbaycan halkından Türkiye'ye mesaj: Aşk olsun* Türk halkına
Haydut devlet Ermenistan’ın özellikle sivilleri hedef alarak bombaladığı Dağlık Karabağ’daki köylerini sığındıkları kamyon kasalarından, çadırlarından izleyen Azerbaycan Türkleri gardaşlarına sevgi, saygı ve muhabbet besliyor. Azerbaycanlılar "Bize her zaman sahip çıkan Türk milleti ve sesimiz olan Erdoğan’a minnetarız" dedi.
Aşk olsun* Türk halkı (Yaşasın*)
Ermenistan saldırıları yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan siviller bombalanan köylerine yakın bölgelerde arabalarının içinde yaşıyor.
"BİZ BU TOPRAKLARIN İNSANIYIZ TOPRAKLARIMIZI BIRAKMAYIZ"
Gün boyunca evlerinin bombalanmasını izleyen vatandaşlar, gün içinde sırayla evlerine dönüp köyde kalan hayvanlarının bakımını yapıyor. Türkiye ve Türk halkının desteğini, muhabbetini ise her zaman yanlarında hissediyorlar.
EN SON HABERLER
- 1 Bilal Erdoğan: Türkiye dünyanın en başarılı ülkeleri ile yarışıyor
- 2 Başkan Erdoğan'dan emeklilere müjde: Yeni mali imkanlar oluşturulacak! "Sene sonuna kadar hayata geçireceğiz"
- 3 Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in A Haber'i tehdidine sert tepki: Bize basın özgürlüğü dersi veremez
- 4 Milas Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Fevzi Topuz görevden uzaklaştırıldı
- 5 SON DAKİKA I Başkan Erdoğan: Türkiye sokağa teslim edilemez
- 6 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Terörsüz bir bölgeyi inşa edeceğiz"
- 7 Bilal Erdoğan Gaziantep’te gençlerle buluştu
- 8 İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan: Kimliğimizi, kültürümüzü, tarihimizi öğrenmeye ihtiyacımız var
- 9 Fon soruşturmasında 2 milyarlık gönüllü ödeme
- 10 Başkan Erdoğan, Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Sancar'ı kabul etti