Cezaevindeki PKK'lılara finansal destek sağlayanlara operasyon: 3 gözaltı
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Mersin'de yapılan operasyonda, cezaevlerindeki terör örgütü PKK üyelerine finansal destek sağladığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.
Kahramanmaraş'taki cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlü PKK'lılara finansal destek sağlandığı iddiasıyla Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 4 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesi üzerine Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen Salı günü Mersin'de 4 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda C.E., V.T. ve D.T. yakalanarak gözaltına alındı.
Kahramanmaraş'a getirilen şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 3 kişi, çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Adresinde bulunamayan bir şüphelinin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği belirtildi.
EN SON HABERLER
- 1 Bilal Erdoğan Gaziantep’te gençlerle buluştu
- 2 İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan: Kimliğimizi, kültürümüzü, tarihimizi öğrenmeye ihtiyacımız var
- 3 Fon soruşturmasında 2 milyarlık gönüllü ödeme
- 4 Başkan Erdoğan, Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Sancar'ı kabul etti
- 5 Bakan Hakan Fidan KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile görüştü
- 6 CHP’den Özgür Özel’e: Özür dilerse neden olmasın...
- 7 Altınbaş Holding’in sahibi adliyeye sevk edildi
- 8 Tavşanlı Höyük'te 4 bin yıllık pati izi bulundu
- 9 Bakan Gürlek’ten dikkat çeken mesaj: “Alternatif çözüm yolları adaletten vazgeçmek değil”
- 10 Canlı bahis manipületörleri adliyeye sevk edildi