Emniyet'te FETÖ operasyonu! 12 gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, HTS analiz çalışmaları soncu sözde üst düzey örgüt mensupları ve bağlı oldukları ’mahrem imamlarla’ çok sayıda iletişim kurdukları tespit edilen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2’si 1. sınıf, 2’si 2.sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında tarihinden itibaren gözaltı kararı verildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, HTS analiz çalışmaları sonucu sözde üst düzey örgüt mensupları ve bağlı oldukları 'mahrem imamlarla' çok sayıda iletişim kurdukları tespit edilen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2'si 1. sınıf, 2'si 2.sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından verilen talimatla yapılan çalışmalar sonucunda, 12 şüphelinin HTS analiz çalışmaları sonucu sözde üst düzey örgüt mensupları ve bağlı oldukları 'mahrem imamlarla' çok sayıda iletişim kurdukları tespit edildi. Örgütsel kodlamaları ile örgüte yüksek derecede bağlı oldukları belirlenen, silahlı terör örgütünün emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer aldıkları tespit edilen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2'si 1. sınıf, 2'si 2.sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon başlatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 WhatsApp radar grubuna operasyon: 8 gözaltı
- 2 Bakan Yumaklı: "Türkiye'nin biyolojik zenginliklerini korumak sorumluluğumuzdur"
- 3 Bakan Göktaş duyurdu: 3 ile 40 milyon TL kaynak aktarıldı!
- 4 Bakan Bayraktar, Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ile görüştü
- 5 Üsküdar Belediyesi Başkan Vekili 20 Ekim'de seçilecek
- 6 DMM'den "BES'te kitlesel çıkış" iddialarına yalanlama
- 7 Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Irak'lı mevkidaşı Yarallah ile görüştü
- 8 İçişleri Bakanı Çiftçi, selin vurduğu Sakarya'da incelemelerde bulundu
- 9 Emine Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Manet'in eşi Chanmony ile görüştü
- 10 SON DAKİKA | Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP'den istifa etti