Son dakika: Başkan Erdoğan'a bombalı tuzak önlendi! Göreve gidecek polis durumu fark edince imha edildi
Son dakika haberi...Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Siirt'teki mitinginde görevli bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edildi. Patlayıcı düzenek bomba imha ekiplerince imha edilirken polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan Mardin Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak açıklama yapıldı. Açıklamada, cismin araç altı mıknatıslı bomba düzeneği olduğu tespit edildiği aktarıldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde özel aracının altına yerleştirilen patlayıcı kontrollü olarak imha edilen polis memurunun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için takviye gönderilecek ekipte yer aldığı belirlendi.
Nusaybin'de Çevik Kuvvet Büro Amirliğinde görevli polis memurunun park halindeki özel aracının altına el yapımı patlayıcı yerleştirildi.
Patlayıcının tespit edilmesi üzerine olay yerine bomba imha uzmanı görevlileri yönlendirildi. Ekipler, patlayıcıyı kontrollü şekilde imha etti. Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araçta şüphelilere yönelik parmak izi taraması yaptı.
Patlayıcıyı yerleştirenlerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Aracına patlayıcı tuzaklanan polisin, Başkan Erdoğan'ın bugün Siirt'te gerçekleştirilen programı için takviye olarak gönderilecek ekipte yer aldığı öğrenildi. Polis memurunun şahsi aracı ile söz konusu göreve gitmek için ikametinden ayrıldığı, kendisi gibi dış göreve gidecek polis memuru arkadaşını ikametinden aldığı sırada, arkadaşının, aracın altında bir cisim olduğunu fark ettiği belirlendi.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Memişoğlu: Vatandaşlarımız raporlu ilacını yazdırmak için hastaneye gitmek zorunda kalmayacak
- 2 Emine Erdoğan'dan İzzet Keribar'ın Seul'deki sergisine ilişkin paylaşım:
- 3 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 2003'ten beri bütçe en çok kaynak eğitime ayrıldı
- 4 Başkan Erdoğan, Güney Kore'de onuruna verilen resmi yemekte konuştu
- 5 Başkan Erdoğan’dan 3 Kasım mesajı: "Milletimizin hizmetkarı olduk"
- 6 Türkiye'nin nükleer enerji rüyası böyle gerçeğe dönüştü! Berat Albayrak 'sadece izleyemeyiz' diyerek işareti vermişti
- 7 Yatırımcılara 97.3 milyar TL ödendi
- 8 Bakan Göktaş: Çocuklarımızın ailelerimizin kadınların lehine algoritmalara yön verebiliriz
- 9 Emine Erdoğan: Güney Kore'deki samimiyet köklü kardeşliğin en güzel ifadesidir!
- 10 Başkan Erdoğan'dan Ahmet Nazif Zorlu için taziye mesajı