Lodos Sahilleri yine kırmızı yosunlarla kapladı
İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve dalga sonrası Caddebostan sahilini yine kırmızıya büründü. Dev dalgalarla birlikte kıyıya vuran kırmızı renkli yosunlar kayalıkları ve yürüyüş yollarını kırmızı renge dönüştürdü.
İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve yağmurla birlikte sahile vuran dev dalgalar nedeniyle Kadıköy Caddebostan sahilini yine kırmızı yosunlar kapladı.
Lodosun etkisi ile kıyıya vuran kırmızı renkli yosunlar sahildeki kayalıklara ve yürüyüş yolunu kapladı. Yosunları temizlemek için Belediye Ekipleri sabah saatlerinden itibaren yosunları temizlemek için çalışmaya başladı. Caddebostan sahilinde sabah yürüşü yapanlar yürüyüş yollarındaki kırmızı yosunları görünce şaşkınlık yaşadılar.
Sahilde spor yapanlar ise her lodosta kıyıların kırmızıya dönüştüğünü belirtirlerken Marmara denizinin ölen canlıları denizin dışına kusması gibi gördüklerini söylediler.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA! Fon soruşturmasında ‘gizli belge’ paylaşanlara resen soruşturma
- 2 Türkiye'den Israel Katz'ın alçak ifadelerine sert tepki! "Siyasi çaresizliğin göstergesi"
- 3 Türkiye dahil 4 ülkeden Husilerin saldırılarına kınama
- 4 Başkan Erdoğan'dan Türk Dünyası mesajı: Ortaklığımız sınırların ötesinde
- 5 Görev başında şehit oldu
- 6 Çelik Kubbe’ye ‘Ejderha’ gücü
- 7 Kabinenin gündemi Terörsüz Türkiye
- 8 Kız çocuklarının başarısı geleceğe yön veriyor
- 9 SON DAKİKA | Esenyurt Belediyesi'nde rüşvet itirafı! Nakit çekilip baz sinyaliyle paralar taşındı: MASAK raporu ve evinden çıkan servet
- 10 Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı