O polis memuruna validen ödül
Kocaeli Gölcük İlçesi Barbaros İlkokulu öğrencileri için yaya geçidinde güvenlik önlemi alarak trafiği düzenleyen ve çocuklarla kurmuş olduğu bağ ile görenlerin içini ısıtan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi.

Kocaeli Gölcük İlçesi Barbaros İlkokulu öğrencileri için yaya geçidinde güvenlik önlemi alarak trafiği düzenleyen ve çocuklarla kurmuş olduğu bağ ile görenlerin içini ısıtan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi.Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ile birlikte ziyarette hazır bulunan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz'a kabullerinden dolayı teşekkür etti.
İYİLİK VE GÜELLİKLER YAYILSIN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızla kurulan diyaloglar gerçekten içimizi ısıttı. Çok mutlu olduk. O nedenle polis memurumuzu tebrik ve teşekkür etmek üzere buraya davet ettik. Bu yapılan güzel davranış diğer genç meslektaşlarına örnek olsun, iyilik ve güzellikler yayılsın. Tebrik ediyor ve gönülden kutluyorum." diyerek Barbaros İlkokulu öğrencileriyle okul giriş ve çıkışlarında yakından ilgilenen Polis Memuru Nihat Şensoy'a Başarı Belgesi verip, tüm vatandaşlarımız adına çocuklarımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı teşekkür etti.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Bakan Bayraktar A Haber canlı yayınında duyurdu! "Yeni müjde Karadeniz'den gelebilir"
- 2 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Terörsüz Türkiye' açıklaması!
- 3 Dışişleri’nden Malta’da Türk vatandaşların da olduğu gemi saldırısına ilişkin açıklama: “Gerekli çalışmalar yürütülmektedir"
- 4 MSB duyurdu: Teröristlere ait mağara etkisiz hale getirildi!
- 5 Başkan Erdoğan, AKM'de "Saklı Kalanlar" sergisini ziyaret etti
- 6 Başkan Erdoğan: Sosyal medya toplum yapısını hedef alıyor
- 7 Yargıtay, FETÖ Çatı davasındaki kararı usulden bozdu
- 8 SON DAKİKA! Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem
- 9 Borsada manipülasyon soruşturmasında 12 kişi tutuklandı
- 10 CHP’nin şaibeli kurultay soruşturması sürüyor: İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, şüpheli sıfatıyla ifade verdi