Emine Erdoğan için asılsız iddialara tekzip
Gerçeğe aykırı ve somut gerekçesi olmayan, Emine Erdoğan'ın kişilik haklarını ihlal eden Birgün ve Cumhuriyet Gazetesi asılsız haberleri için tekzip yayınladı.
Birgün ve Cumhuriyet gazeteleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan Çevre Ajansı'nın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde kurulduğunu ve ihalelerde şahsının yetkili olacağı yönünde ifadelere yer vermişti.
Asılsız iddialarla ilgili Emine Erdoğan'ın avukatı mahkemeye başvurdu ve yargılama süreci tamamlandı. Haberlerden dolayı iki gazetenin tekzip yayınlamasına karar verildi. Gazeteler yeni sayılarında tekzip metnini yayımladı.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA… ABD neden Venezuela’yı vurdu? Uzmanlar AHaber’de değerlendirdi: Hedef Venezuela’nın yer altı kaynakları!
- 2 Son dakika! Q Yatırım Bankası’na ikinci operasyon: Banka yetkilileri dahil 9 gözaltı
- 3 Bakan Ersoy: Türkiye'ye iade edilen toplam eser sayısı 26 bin 767 oldu
- 4 İstanbul'da 2025'te yapılan muayene sayısı 208 milyona dayandı! İl Sağlık Müdürü Güner'den açıklama
- 5 Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Abdurrahman Aliy: Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerine büyük ilgi var
- 6 Ankara'da su krizi: Büyükşehir'in ihmalkarlığı vatandaşı isyan ettirdi! Bidonlarla taşıdılar
- 7 SON DAKİKA! FETÖ'den DEAŞ'a aynı kirli yöntem! SABAH ışık tuttu: İşte örgütün ideolojik arka planı
- 8 Başkan Erdoğan: “Üye sayımızı son dönemde 664 bin 568 artırdık”
- 9 FETÖ’den DEAŞ’a aynı kirli yöntem
- 10 MSB duyurdu: Van’da 50 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi!