Kılıçdaroğlu'nun verdiği namus sözü havada kaldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı koalisyonun ve ortağı HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olması sonrasında Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıllarda sarfettiği, "Bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olmamalı" sözleri yeniden gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığından sonra CHP Genel Başkanlığı'ın bırakmaması "bir dediği bir dediğini tutmuyor" yorumlarına neden oldu.
6'lı koalisyonun ve ortağı HDP'nin cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Cumhurbaşkanı adaylığı için partisinden istifa etmeden ve CHP Genel Başkanlığını bırakmadan Kılıçdaroğlu'nun aday ilan edilmesi tartışma konusu olurken geçmiş yıllarda namus ve şeref sözleriyle savunduğu 'Bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olmamalı' sözleri yeniden gündeme geldi.
EN SON HABERLER
- 1 Savunmada “Bedir” imzası! Dengeleri değiştirecek stratejik ortaklık: Kritik mutabakat neyi amaçlıyor?
- 2 Rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Yeni Partili ve CHP’li 44 kişi adliyeye sevk edildi
- 3 Berat Albayrak'ı neden hedef aldığınızı iyi biliyoruz!
- 4 Berat Albayrak'ın avukatından muhalefetin alçak iftiralarına sert tepki: Dava açacağımızı kamuoyuna sunarız
- 5 İftira ve çamur siyasetinin sözcüsü Faik Öztrak! İşte kabarık sicili: 2001 krizinin başrölündeydi
- 6 SON DAKİKA… Berat Albayrak’a yönelik organize saldırının arkasında kimler var? Asıl hedef Başkan Erdoğan
- 7 AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan Özel'e sert tepki: Kaybolan siyasi itibarını A Haber'i tehdit ederek düzeltemezsin
- 8 Karanlık lobiler ve taşeronlar yine iş başında! Otel odalarında ispiyonculuk yaptılar: Asıl hesap vermesi gereken Faik Öztrak!
- 9 Siber Güvenlik Başkanlığından ulusal çapta güvenlik uyarısı! İşte alınması gereken önlemler
- 10 Özgür Özel skandal çıkışını yineledi: "Gün sokaklara akma günüdür" Basın özgürlüğünü savunup A Haber'i hedef aldı!