Başkan Erdoğan gençlere seslendi! İşte Akkuyu NGS'nin 60 yıllık hikayesi
Akkuyu NGS dün, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılımıyla açıldı. Santrale nükleer yakıtın gelmesiyle Akkuyu nükleer kimliğine de kavuşmuş oldu. Başkan Erdoğan bugün yaptığı paylaşımla gençlere seslenerek Akkuyu'nun 60 yıllık hikayesini anlattı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Akkuyu NGS'nin 60 yıllık sürecini gençlere anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nükleer santralimizin en büyük faydasını inşallah sizler göreceksiniz. Siz bizim göz bebeğimizsiniz, umudumuzsunuz. Sizi seviyoruz, size güveniyoruz, sizi aydınlık yarınlarımızın mimarları olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı inşa edene kadar sizin için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Başkan Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:
Sevgili genç kardeşim, Dün ülkemizin 60 yıllık bir hayalini daha gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadık. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne nükleer yakıtı getirdik. Böylece santralimiz nükleer tesis hüviyeti kazandı.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Kabine, Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor! Masada İBB'deki terör ve yolsuzluk soruşturmaları var
- 2 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir skandalı daha ortaya çıktı: Krediyi aldı, teşekkür etti, metroları unuttu!
- 3 SON DAKİKA | Saraçhane'de vandallar yine polise saldırdı! Meşale, şişe ve yanıcı madde attılar
- 4 SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu görevinden uzaklaştırıldı: Şişli Belediyesi'ne kayyum atandı
- 5 SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu görevinden uzaklaştırıldı: Şişli Belediyesi'ne kayyum atandı
- 6 Provokatif paylaşımda bulunan 2 şüpheli tutuklandı
- 7 İstanbul Valiliği duyurdu! Nevruz kutlamasında 28 kişi hakkında yasal işlem yapıldı
- 8 SON DAKİKA | DEM ve CHP’nin ortaklığı deşifre oldu! İşte "kent uzlaşısı"nın belgesi: 26 Şubat’ta CHP’ye transfer olmuşlar
- 9 SON DAKİKA | Saraçhane'de vandallar yine polise saldırdı! Meşale, şişe ve yanıcı madde attılar
- 10 Bakan Yumaklı: "Denetimler bayramdan sonra da devam edecek"