SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan İsrail zulmüne sert tepki: Gazze'de su yok, ekmek yok, gıda yok!
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Şu an Gazze'de su yok, ekmek yok, gıda yok. Bunlar İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ne ters. Nerede batı?" dedi. Erdoğan, ABD'nin bölgeye uçak gemisi göndermesine de tepki göstererek, "ABD gibi bir ülkeye barışı tesis mi yakışır, oraya benzinle gitmek mi yakışır?" sözlerini kullandı.
Son dakika haberine göre; Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TÜGVA Teşkilat Buluşması'na katıldı. Başkan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, TÜGVA gençliğini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, milletin evinde, gazi mekanda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TÜGVA Teşkilat Buluşması'nda önemli açıklamalar
Gençlere bakınca kendi gençliğini görmenin heyecanını yaşadığını vurgulayan Erdoğan, "Aranızda kendimi daha genç hissediyor, şu sevdanızla, bizlere bu duyguları yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabb'im birliğinizi, beraberliğinizi, kelimelere sığmayan şu aşkımızı daim eylesin diyorum. Bu vesileyle kuruluşundan bugüne kadar TÜGVA'nın faaliyetlerinde emeği geçen herkese, tüm genç kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
Erdoğan, TÜGVA'nın 81 il ve 571 ilçedeki temsilcilikleriyle, 340 bini aşan üye sayısıyla, yurtları, kıraathaneleri ve gençlik merkezleriyle ülkenin gurur abidesi kuruluşlarından olduğunu söyledi.
"TÜGVA'NIN EN ÖNEMLİ BAŞARILARINDAN BİRİ DE YURT DIŞINDAKİ ÇALIŞMALARI"
İster ortaokul, lise, üniversite, ister iş hayatına atılmış olsun, hiçbir ayrım yapmadan tüm gençlere yönelik faaliyetler yürüten TÜGVA ile iftihar ettiklerini anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"TÜGVA'nın eğitim öğretim çalışmaları yanında kamplarıyla, kültür sanat ve spor faaliyetleriyle gençlerimizin hayatına dokunan hizmetlerini takdirle karşılıyorum. TÜGVA'nın en önemli başarılarından biri de yurt dışındaki çalışmalarıdır. Bir dönem sadece ülkemizin sınırları içinde faaliyet yürüten gönüllü kuruluşlarımız, artık hudutlarımızın çok ötesinde varlık gösteriyor. Afrika'dan Asya'ya, Amerika'dan Avrupa'ya ve Balkanlar'a kadar dünyanın dört bir ucunda Türk sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına, projelerine rastlıyoruz. Türkiye'nin sesini, nefesini ve yardım elini dünyanın en ücra köşelerine ulaştıran sivil toplum kuruluşlarımızı tebrik ediyorum. Yurt dışı seyahatlerimizde zaman zaman TÜGVA'lı gençlerle de buluşma, kucaklaşma, hasbihal etme imkanı buluyoruz. Yurt içinde veya yurt dışında sizlerle bir araya her gelişimizde emin olun ülkemizin aydınlık geleceğine dair umutlarımız daha da büyüyor, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için verdiğimiz mücadele daha da güçleniyor, daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımız daha da artıyor. Sizlerin ufku ve hayallerinin büyüklüğü karşısında bizim de vizyonumuz genişliyor."
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan fon açıklaması: Haksız kazanç sağlayan bedelini ödeyecek
- 2 Ağaç A.Ş.’de ihale öncesi teslimat itirafı: Satın Alma Müdürü usulsüzlüğü anlattı! 31 milyonluk dev ihale...
- 3 Ağaç A.Ş.’de ihale öncesi teslimat itirafı: Satın Alma Müdürü usulsüzlüğü anlattı! 31 milyonluk dev ihale...
- 4 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan fon açıklaması: Haksız kazanç sağlayan bedelini ödeyecek
- 5 Başkan Erdoğan, kabine toplantısı sonrası konuştu: Haksız kazanç sağlayan bedelini öder
- 6 SON DAKİKA! Antalya siyasetinde flaş kulis: Büyükşehir Başkan Vekili Büşra Özdemir AK Parti'ye mi geçiyor?
- 7 Gıdaya erişim milli güvenlik meselesidir
- 8 Başkan Erdoğan'dan Dünya Gıda Günü mesajı
- 9 İzmir’de hizmet mesaisi başladı
- 10 YÖK Başkanı Özvar: 'Terörsüz Türkiye' hedefi, toplumsal, kültürel, hukuki ve iktisadi boyutlarıyla ele alınmalıdır