AK Parti Milletvekili Gökçek’ten CHP’lilere sert eleştiri: FETÖ operasyonu sonrası ağladınız
TBMM Genel Kurulunda, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’a, “FETÖ’ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV’nin önünde zırıl zırıl ağlayan kişi sizsiniz. Özgür Özel Yahyalar Koleji’nden kızına ödül almıştır” dedi.
TBMM Genel Kurulunda söz alan Osman Gökçek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'a sert eleştirilerde bulundu. Gökçek, Tanal'a FETÖ'ye yapılan operasyon sonrasında Samanyolu TV'nin kapısına gittiğini hatırlatarak, "FETÖ'ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV'nin önünde zırlayan kişi sizsiniz Sayın Mahmut Tanal. Orada kapılarda hüngür hüngür ağlarken, insanlar size geldiklerinde onları savunan sizdiniz" dedi.
'ÖZGÜR ÖZEL KIZINA ÖDÜL ALDIRDI'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Yahyalar Koleji'nden kızına ödül aldırdığını dile getiren Gökçek, "Fethullah Gülen'in bir terörist olduğu devlet tarafından ilan edildikten sonra Adem Yavuz Arslan gibi insanlar Sayın Kılıçdaroğlu'nu desteklerken sizler tek bir kelime dahi etmediniz. PKK terör örgütü sizi destekledi, ses çıkarmadınız. FETÖ sizi destekledi, ses çıkarmadınız" diye konuştu.
'İMAMOĞLU'NDAN SONRA HANGİ ARABALARA BİNER OLDUN'
Gökçek CHP'li Günaydın'a ise "Sen kendi sekreterine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hangi arabaları aldın Gökhan Günaydın. Eskiden ucuz bir arabaya binerdin. Ekrem İmamoğlu'yla aran iyi olduktan sonra hangi arabalara biner oldun" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Silvan Tüneli için ilk kazma vuruldu! Başkan Erdoğan: Bu proje muhalefetle aramızdaki vizyon farkını gösteriyor
- 2 Tahliye edilen Selçuk Kozağaçlı gözaltına alındı
- 3 Cumhuriyet tarihinin en büyüğü: “Narkokapan-Ankara” 626 adrese eş zamanlı baskın: 574 gözaltı
- 4 Dijital Telif Yasası için tarih verildi! Taslak tamamlandı, gözler o toplantıda...
- 5 Başkan Erdoğan: Hedefimiz terörsüz Türkiye
- 6 Tahliye edilen Selçuk Kozağaçlı gözaltına alındı
- 7 SON DAİKA | Bahçeli'den Bakan Tekin'i hedef alan Özgür Özel'e tepki: İğrenç sözleri şahsıyla örtüşmüştür
- 8 Adalet Bakanı Tunç: Gündemimizde af söz konusu değil
- 9 Yeniden Refah Partisi Kırşehir Teşkilatı'nda toplu istifa krizi : Üst düzey ayrılıklar 118 kişiye ulaştı
- 10 MSB'den Yunanistan'ın ilan ettiği "Deniz Mekansal Planlaması"na tepki: Tek taraflı açıklamalar kabul edilemez