THY ve Pegasus İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapacağı seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayollarının, İran ve İsrail arasındaki gerilim ve komşu ülkelerin hava sahasını kapatması nedeniyle bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapacağı seferler iptal edildi.

Edinilen bilgiye göre, iki hava yolu şirketi bu gece ve yarın yapılması planlanan tüm İran, Ürdün, Irak, Lübnan seferlerini İran ve İsrail arasındaki gerilim ve komşu ülkelerin hava sahasını kapatması nedeniyle iptal ederken, bölgeye doğru seferde olan havadaki uçaklar da İstanbul'a geri çevrildi.
THY'nin bu gece icra edilen TK 872 sefer sayılı İstanbul-Tahran, TK 892 sefer sayılı İstanbul-İsfahan, TK 884 sefer sayılı İstanbul-Şiraz, TK 888 sefer sayılı İstanbul-Meşhed uçaklarının da rota değiştirerek İstanbul'a geri döndüğü öğrenildi.
AJet ve Pegasus Havayollarının İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı İran, Irak seferleri de iptal edilirken, bu ülkelere doğru seferde olan uçaklar Erzurum, Diyarbakır, Elazığ ve çevre havalimanlarına yönlendirildi.


EN SON HABERLER
- 1 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten terörsüz Türkiye açıklaması: Bu ay yeni gelişmeler olabilir
- 2 KONUTDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz oldu
- 3 AK Partili Özdemir'den Çiğli Belediyesi'ne 1 yıl eleştirileri: Elle tutulur bir proje ve icraat yok
- 4 New Balance, Vans ve Camper markalarında domuz derisi çıktı! Reklam kurulu ceza kesti
- 5 CHP’li Başkanlar için hesap vakti
- 6 TÜRKSAT 6A hizmete alındı! Başkan Erdoğan: Kendi uydusunu üreten 11 ülkeden biriyiz
- 7 Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı: 24 dolandırıcı gözaltına alındı
- 8 Son dakika | Başkan Erdoğan'dan Papa Fransuva için taziye mesajı
- 9 CHP soruşturmasında ifadeler devam ediyor: CHP Parti Meclis üyeleri şüpheli olarak ifade verdi
- 10 SON DAKİKA! Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktorlardan yeni açıklama: Hayati tehlike devam ediyor