Emine Erdoğan: TBMM’de katiller değil, şehit olan kahramanlar alkışlandı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TBMM’de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın konuşması için, “ABD Kongresi’nin aksine TBMM Genel Kurulu’nda bugün katiller değil, vatanları için direnen, şehit olan kahramanlar alkışlandı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TBMM'de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşması için, "ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katiller değil, vatanları için direnen, şehit olan kahramanlar alkışlandı" dedi.
"FİLİSTİN'İN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
X Sosyal medya hesabından FilistiniçinTekYürek hastagiyla paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, "ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katiller değil, vatanları için direnen, şehit olan kahramanlar alkışlandı. Kendi çıkarlarını masum bir çocuğun hayatından daha değerli görenlere karşı Türkiye olarak, Filistin'in sesi olmaya devam edeceğiz."
Ayrıca Emine Erdoğan, "Zira biliyoruz ki, Filistin'in zaferi, zulme boyun eğmeyen bir halkın, adaletin yanında duran her insanın zaferidir. Gazze'de 7 Ekim'den bugüne şehit edilen 40 bin masum kardeşimizi rahmetle anıyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. #FilistinİçinTekYürek" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Başkan Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü
- 2 Taksim istasyonu ve Taksim-Kabataş füniküler hattı kapatıldı
- 3 RTÜK'ten provokasyonlara çanak tutan 4 kanala ceza
- 4 İçişleri Bakanlığı duyurdu: Bayram trafiğine karşı kamyon kısıtlaması
- 5 AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'ten CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’e sert tepki
- 6 Son dakika: CHP PM'den olağanüstü kurultaya onay
- 7 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Soruşturma siyasi değil adlidir ve savunmanın yapılacağı yer sokak değildir"
- 8 Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili yalan haber yapan Can Ataklı’ya adli kontrol şartı
- 9 Tutuklananların ailelerinden CHP İstanbul İl Başkanı'na sert tepki: Ellerim kırılsaydı da göndermeseydim
- 10 Son dakika: MSB açıkladı: Suriye'de ortak harekat merkezi kurulacak