Fotoğraf için vahşice öldürdüler
Kâğıthane’de gördüğü duvar yazısı önünde çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Emir, vandalların kurbanı oldu. Yazıyı yazanların ormanda darp ettiği genç hayatını kaybetti
4 ÇOCUK TUTUKLANDI
Cinayete dönen Tiktok tartışması için soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı tespit edilen Y.Ş. (16), İ.C. (17), F.A.T. (15) ve Ş.A.'yı (15) gözaltına aldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. "BOĞAZI SIKILMIŞ"
SABAH'a konuşan Emir Koçhan'ın dayısı Emre Fıçıcı, "Ortada hiçbir şey yok. Duvarda 1 yıl önce yazılan bir yazının paylaşılması. Aslında yeğenimiz de orada yan tarafta, o da yazmıyor yazıyı. Karşı tarafın bazı tehditkâr yazışmaları oluyor.
Orada bir motosiklet pisti varmış. Birileri Emir'in oraya geldiğini söylüyor. Onlar da 15-20 kişi toplanıp yeğenimize saldırıyor. Emir'in arkadaşlarına 'Siz hiçbir şey yapmayacaksınız' diyorlar. 'Ambulansı aramayacaksınız' diye tehdit ediyorlar. Yeğenimizi öldüresiye dövüyorlar. Emir'e kalp masajı yapılmış. Maalesef dün sabah beyin ölümü gerçekleşti. Kafasına çok büyük darbeler almış. Boğazı sıkılmış. İp bağlandığı da söyleniyor ama tam bilmiyoruz" dedi.
"15-20 KİŞİLİK BİR GRUP BUNLAR"
Dayı Emre Fıcıcı, "Karşı taraf bir çete gibi görünüyor. Daha önce de o gruptan 2 kişi yaralamadan gözaltına alınmış. Gözaltına alınanlar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış. Bize çete olduklarını söylediler. 15-20 kişilik bir grup bunlar" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Ersoy, İtalyan mevkidaşı Giuli ile bir araya geldi
- 2 Kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınmıştı: ‘Ankara Abisi’ lakaplı Yasin Oyanık tutuklandı!
- 3 Ankara kulisleri bu iddiayı konuşuyor! CHP'de Özgür Özel'e suç duyurusu hazırlığı
- 4 DMM’den TSK iddialarına yalanlama!
- 5 İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan Türkiye Yüzyılı açıklaması
- 6 Bakan Göktaş’tan sosyal medya düzenlemesi açıklaması: “Yüksek gizlilik ayarları getiriyoruz”
- 7 Başkan Erdoğan, Nijerya Büyükelçisi Dakingari’yi kabul etti
- 8 TBMM Başkanı Kurtulmuş, AKPM Başkanı Bayr ile görüştü
- 9 Bakan Kurum: "Üsküdar için çalışmaya devam edeceğiz"
- 10 Bakan Fidan, Arakçi ile görüştü!