‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyenlerin destanı
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ: Büyük ve güçlü Türkiye yolunda önümüze çıkarılan engelleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Milli Mücadele'deki o şuurla aşmaya devam ediyoruz.
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN: 30 Ağustos zaferi, zorluklar içinde yazılan bir destanın ve milli birlik ruhumuzun en güçlü ifadesidir.
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA: 30 Ağustos zaferimiz, aziz milletimizin ilelebet hür ve bağımsız yaşayacağının çelikleşmiş bir ifadesidir.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: Türk milletinin şan ve şerefini tarihe yazan kahraman ordumuz, atalarımızdan aldığı ilhamla devletimizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği ile dünya barışına katkı için var gücüyle çalışmaya, 7 iklim 3 kıtada mazlumların ve mağdurların sevinci olmaya devam ediyor.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ: Başta Cumhuriyet'in kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelesi kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.
BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ: Başta Kurtuluş Savaşı'nın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan yapan, ay yıldızlı al bayrağın altında hür ve bağımsız yaşamayı sağlayan milletin kahraman evlatlarını şükranla ve saygıyla yâd ediyorum.
EN SON HABERLER
- 1 Başsavcılık duyurdu: TFFHGD'nin İstanbul şubesi için davaname hazırlandı
- 2 Fon soruşturmasında 20 kişiye tutuklama talebi!
- 3 Bakan Çiftçi: "Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge, son derece güzel ilerliyor”
- 4 Bakan Göktaş: “Aile güçlü olursa Türkiye güçlü olur”
- 5 Prof. Dr. İoanna Kuçuradi hayatını kaybetti: Siyasilerden peş peşe taziye mesajları
- 6 MHP lideri Bahçeli'den "Türk Dünyası Günü" mesajı
- 7 Bakan Kacır: "Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyuyoruz"
- 8 YÖK Başkanı Özvar TEKNOFEST'te: Milli Teknoloji Hamlesi’nin liderleri olacaklar
- 9 Çocuklar ve gençler için 'rol model' tehlikesi! Ahlaksız ve sapkın yayınlar öne çıkarılıyor: TikTok'a yasak gelir mi?
- 10 Başkan Erdoğan, İstanbul'daki 4 ilçe belediye başkanını kabul etti