Babasını selam vererek uğurladı

POLİS aracıyla TIR'ın çarpıştığı kazada şehit olan 9 yıllık polis memuru Onur Şirin'in (37) cenazesi, dün son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Şirin için ilk tören Konya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi. Törene Konya Valisi İbrahim Akın ve İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek ile şehidin eşi Beray, annesi Neriman, babası Alpaslan Şirin, yakınları ve meslektaşları katıldı.
Neriman ve Alpaslan Şirin, törende güçlükle ayakta dururken, şehidin eşi Beray ve 6 yaşındaki kızı Gülce Şirin, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Babasının şapkasını takan Gülce Şirin, babasını selam vererek uğurladı. Şirin'in cenazesi, memleketi Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Devlethan Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuşku Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.
EN SON HABERLER
- 1 Emine Erdoğan'dan "Uluslararası Sıfır Atık Günü" için mesaj: “El ele verelim, atık kirliliğini hep birlikte yenelim”
- 2 Başkan Erdoğan, Çamlıca Camisi’nde konuştu: “Rabbim, Siyonist İsrail'i kahru perişan eylesin”
- 3 Emine Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Mazlum coğrafyalara huzur ve barış getirmesini diliyorum
- 4 Başkan Erdoğan'ın Ramazan Bayramı mesajında 'Terörsüz Türkiye' vurgusu: Sınırsız bir tahammüle sahip değiliz
- 5 CHP'de Muharrem İnce'ye veto! Miting alanını terk etti
- 6 AK Parti'den Özgür Özel'e tepki: Gençleri ve çocukları provokatörlerin hedefi haline getirdi
- 7 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hedef göstermişti! CHP’liler Espressolab'a saldırdı
- 8 İstanbul Valisi Gül'den Maltepe'de bir işletmeye zarar verilmesine tepki
- 9 AK Parti'den Özgür Özel'e tepki: Gençleri ve çocukları provokatörlerin hedefi haline getirdi
- 10 AK Parti İstanbul Milletvekili Ayaydın, vatandaşla bir araya geldi