SON DAKİKA | Türkiye'den 5 kritik 'Ukrayna' mesajı: "O rolü üstlenmeye hazırız" vurgusu yapılacak!
Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Başkan Recep Tayyip Erdoğan‘ı temsilen yarın Londra’da düzenlenecek Ukrayna konulu toplantıya katılacak. Bakan Fidan’ın toplantıda ABD Başkanı Donald Trump’ın, müzakere odaklı son açılımı dahil, Rusya-Ukrayna savaşını ilgilendiren konu başlıklarında fikir teatisinde bulunması ve Türkiye’nin sürece sunabileceği katkıları muhataplarına aktarması, Rusya-Ukrayna savaşının adil ve kalıcı bir barışla sonlandırılmasına yönelik Türkiye’nin çabalarını vurgulaması bekleniyor.
Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Türkiye'nin, Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve bağımsızlığına desteğini teyit edeceği, 2022 yılının Mart ayında Rusya ve Ukrayna arasında doğrudan müzakerelere ev sahipliği yapan Türkiye'nin önümüzdeki dönemde de bu rolü üstlenmeye hazır olduğunun altını çizeceği değerlendiriyor.
EN SON HABERLER
- 1 Emine Erdoğan: Gazze başta olmak üzere savaş bölgelerindeki çocukların sesi olmayı insanlık vazifemiz görüyoruz!
- 2 Son dakika: CHP’nin şaibeli kurultay davasında mütalaa açıklandı! Ekrem İmamoğlu, Özgür Çelik ve Rıza Akpolat için ceza istendi
- 3 Son dakika... AYM'nin Yeni Parti hakkında isim kararı belli oldu
- 4 Bakan Gürlek’ten Gazze mesajı: “Küresel adalet sistemi İsrailli yerleşimcilere ‘Dur’ demeli”
- 5 Adalet Bakanı Gürlek’ten İsrail’e tepki: "Evrensel adalet sistemine saygısızlık"
- 6 Son dakika | Özgür Özel'in yalanı ortaya çıktı! Ayazağa üzerinden Bakan Kurum'a iftira atmıştı! İşte o belge...
- 7 Şile Belediyesi duruşmasında 2. Gün
- 8 AK Parti'den 'ortak sistem' hazırlığı: Partiye yeni katılan belediye başkanları için özel çalışma
- 9 Son dakika | Sarıgüller soruşturmasında yeni gelişme: Emir Sarıgül adliyeye sevk edildi
- 10 Fon soruşturmasında 26 gözaltı: 4 şirket incelendi!