Son dakika! Kent Uzlaşısı iddianamesinden çarpıcı detaylar: Hedefleri Türkiye'yi 20'ye bölmek!
Son dakika... DEM Parti ile CHP'nin yerel seçimlerde yaptığı 'kent uzlaşısı'na yönelik, aralarında Kartal ve Ataşehir belediye başkan yardımcıları ile meclis üyelerinin de olduğu 10 kişinin tutuklandığı soruşturmaya ilişkin savcılık iddianamesinde çarpıcı detaylar yer aldı.
Son dakika haberleri: HDK , özellikle PKK içinde olmayan isimlerden seçildi. Örgüt bu yapı ile Türkiye'yi 20 bölgeye ayırmayı planladı.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA... Fon soruşturmasında yeni gelişme! Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik eski Genel Müdürü Taha Çakmak gözaltına alındı
- 2 SON DAKİKA… Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında ‘paramızı verin’ kavgası: 5 milyon 100 bin TL için ihtar çektik!
- 3 Başkan Erdoğan: 190'dan fazla ülkenin kaderi 5 ülkenin keyfine bırakılamaz
- 4 Milas Belediyesi'ne operasyon: Başkan Topuz ve oğlu da dahil 20 şüpheli adliyede!
- 5 İstanbul'da 3,5 milyarlık vatandaşlık operasyonu: Firari patron Sönmez Aydın’ın ‘otel oyunu’ deşifre oldu!
- 6 Çukurova Belediyesine yönelik operasyonda Emrah Kozay ve Soner Çetin tutuklandı
- 7 Cemil Tugay'dan Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler! "Türkiye'nin yetiştirdiği en güçlü siyasetçi"
- 8 SON DAKİKA I Ankara'da kritik zirve! Başkan Erdoğan: Kanada ile artık stratejik ortağız
- 9 Yeni dünya için tarihi adım
- 10 Güney Kıbrıs’ın enerji ihtiyacını sağlayabiliriz