Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bayraktaroğlu Hakkari’de incelemelerde bulundu
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hakkari'de inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bayraktaroğlu, bekleme mevziinde görevli Mehmetçik ve güvenlik korucularıyla iftar yaptı.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Bayraktaroğlu, Hakkari Çukurca'da konuşlu 2'nci Ordu Komutanlığı Taktik Komuta Yeri, 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı ve Pençe Kilit Harekat Alanı'nda bulunan 13'üncü Komando Tugay Komutanlığı Taktik Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Sınır ötesi operasyonlar hakkında bilgi alan Orgeneral Bayraktaroğlu, icra edilecek faaliyetler ile emniyet tedbirlerine yönelik talimatlar verdi.
Orgeneral Bayraktaroğlu, daha sonra, bekleme mevziinde görevli Mehmetçik ve güvenlik korucularıyla iftar yaptı.
EN SON HABERLER
- 1 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: 145 bin 639 Suriyeli ülkesine döndü
- 2 Ekrem İmamoğlu’nun diploma skandalını ortaya çıkarmıştı: Ozan Özcan’a "Testereyle keseriz" mesajı atan iki şüpheli yakalandı!
- 3 İliç duruşması başladı: 5 tutuklu 48 kişi yargılanıyor
- 4 Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye taziye mesajı
- 5 Son dakika: Başkan Erdoğan Trump ile görüştü
- 6 Bakan Memişoğlu: Kuzey Makedonya'daki yangında durumu ağır olan 3 yaralı İstanbul'da getiriliyor
- 7 Erdoğan Trump’la telefonda görüştü
- 8 AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mahmut Dirier'in aracı çapraz ateşe tutuldu
- 9 Son dakika: Başkan Erdoğan Trump ile görüştü
- 10 Terör örgütü çöpe atılacak