Bakan Bayraktar rakam verdi: Gabar'da günde 80 bin varil petrol üretiliyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Yalova'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Bayraktar, "Gabar'da günde 80 bin varil petrol üretiyoruz" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Dünyanın en modern sondaj gemileri ile Türkiye, denizlerinde hem Akdeniz'de hem de Karadeniz'de doğal gaz arıyor. Bir dönem terör nedeniyle gidilemeyen Gabar'da biz günde 80 bin varil petrol üretiyoruz. İnşallah bu artarak devam edecek" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret için Yalova'ya geldi. Bakan Bayraktar önce valiliği ziyaret ederek anı defterini imzaladı, ardından Gönül Sofrası İftarı için Abdülhamid Han Camii'ne geçildi. Burada vatandaşlarla selamlaşan Bakan Bayraktar, iftara gelenlere yemek dağıttı. İftarın yapılmasının ardından Bakan Alparslan Bayraktar, açıklamada bulundu. Programa, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Göktaş, Kastamonu'da koruyucu ailelerle iftarda bir araya geldi
- 2 Bakan Fidan, Washington'da SETA Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı
- 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ukrayna konulu toplantıya katılacak
- 4 Deniz Baykal'ın kızından CHP'ye sert eleştiri: Tehlikenin ucundan dönmüşüz
- 5 Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İmamoğlu'nun o iddiasına yanıt: Bu aşağılık bir yalandır!
- 6 Şebnem Bursalı’ya yeni görev
- 7 Hüseyin Yayman duyurdu: Kültür ve Sanat Politikaları’nda görev alacak ekip belli oldu
- 8 BM: İsrail'in Gazze'ye saldırıları yeniden başlatmasının ardından 142 bin kişi yerinden edildi
- 9 SON DAKİKA: Başkan Erdoğan duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu
- 10 Bakan Kacır: 9,3 milyar dolar yatırım büyüklüğüne sahip 19 yeni yatırımı ilan ediyoruz