SON DAKİKA | Başkan Erdoğan: Sokak terörü soygunu perdeleme çabası
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatlarına video mesaj gönderdi. Ramazanın son 10 gününde yaşanan provokatif olaylara tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Yaşanan olaylar ve sokak terörü soygunu perdeleme çabasından başka hiçbir şey değildir." dedi.
Son dakika haberleri... Başkan Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi. On bir ayın sultanı bir Ramazan-ı Şerif'e daha veda ederek, bayrama salimen kavuşmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını belirten Erdoğan, "Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, bu mukaddes günlerin AK Parti teşkilatımızla birlikte ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.
Başkan Erdoğan'dan video mesaj: Sokak terörü soygunu perdeleme çabası

"BAYRAMI BURUK ŞEKİLDE İDRAK EDİYORUZ"
Erdoğan, kongre sürecinde görevlerini devreden arkadaşlarına emek ve gayretlerinden ötürü teşekkür ederek, parti ve millete hizmet sancağını devralanlara bir kez daha yüce Allah'tan başarılar niyaz etti.
Bayramın manevi ikliminin birlik ile beraberliğin güçlenmesine ve mücadele azimlerinin perçinlenmesine vesile olmasını temenni eden Erdoğan, "Ramazan Bayramı'nı bölgemizde devam eden savaşların, zulümlerin, yıkımların ve acıların gölgesinde, kalbimiz buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Gerek insani yardım faaliyetlerimiz gerek diplomatik girişimlerimiz gerekse kampanyalarımızla Filistinli mazlumların yanındayız. Buradan Gazze ve Batı Şeria'dakilerle tüm Filistinli kardeşlerimizi bir kez daha hürmetle selamlıyor, bayramlarını tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Çavuşoğlu ailesinin acı gününde Alanya'ya Bakanlar akın etti
- 2 Başkan Erdoğan'dan Paskalya Bayramı mesajı
- 3 AFAD açıkladı: Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem
- 4 İlk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A göreve hazır! Başkan Erdoğan yarın hizmete alacak
- 5 Sürücü affı mı geliyor? Bakan Yerlikaya iddialara yanıt verdi
- 6 Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonunda tutuklu sayısı 316 oldu
- 7 CTE asılsız iddiaları yalanladı: Asılsız ve art niyetli haberler gerçeği yansıtmamaktadır
- 8 Başkan Erdoğan: Sağlıkta büyük dönüşüme imza attık
- 9 SON DAKİKA | Bakan Fidan Ankara'da Hamas heyeti ile görüştü
- 10 CHP'nin Taksim provokasyonuna Vali Gül'den sert tepki