İBB soruşturmasıyla yolsuzluk çarkı ortaya çıkan CHP'yi korku sardı: Bazı görüntü ve konuşmalar ortaya çıkabilir
İBB'ye yönelik büyük yolsuzluk ve terör soruşturması sonrası önce sokak çağrıları ardından ünlüleri-markaları-fenomenleri hedef almasıyla tepki çeken Cumhuriyet Halk Partisi en son olarak da milli ekonomiye saldırı niteliği taşıyan 'boykot' kampanyası başlatarak soygun çarkının konuşulmasını engelleme çabasına girdi. CHP'deki panik ve korkuyla ilgili İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in katıldığı bir canlı yayındaki sözleri ipuçları verdi. Belediyelerdeki ve partideki yeni skandalların ortaya çıkmasından endişe eden Özgür Çelik 'yapay zeka' iddiasını ortaya attı. Çelik'in tuhaf çıkışı 'CHP daha büyük skandallar kamuoyunda yankı uyandırmasın diye ön alma ve bahane üretmeye mi çalışıyor?' yorumlarını beraberinde getirdi.
Türkiye, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve A takımının yolsuzluk/rüşvet çarkıyla ortaya çıkan kirli rant ağını konuşuyor. CHP ise Özgür Özel önderliğinde belediyelerde patlayan skandalların ardından, sokakları terörize etti, kendilerine 'destek' vermeyen ünlüleri-fenomenleri linçledi, yerli-milli ekonomiye sistematik saldırı başlattı ve Türkiye'yi dünyaya şikayet etti.
CHP ile trolleri yolsuzluk şebekesinin kamuoyunda yankı uyandırmaması için soruşturmayla birlikte ortaya çıkan gerçekleri itibarsızlaştırma kampanyası yürütürken, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik katıldığı bir canlı yayında tuhaf bir çıkışta bulundu.
EN SON HABERLER
- 1 Özgür Özel’e saldıran şahsın kaldığı pansiyon işletmecisinin ifadesi ortaya çıktı
- 2 Mansur Yavaş’ın “Ucuz Su” söylemi çöktü: Gerçekleri Hakan Han Özcan ortaya koydu!
- 3 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MYK sonrası önemli açıklamalar: Yapılan saldırıyı kendimize yapılmış olarak değerlendiriyoruz
- 4 Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Trump görüşmesi sonrası açıklama: Türkiye'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağım
- 5 AK Parti'de MYK toplandı
- 6 Haluk Özdil'den Korkutan Sözler: Dünya Büyük Yıkıma Gidecek, Elektrik Saldırısı İlk Adım
- 7 Afyonkarahisar şehidini uğurladı
- 8 Başkan Erdoğan: Kentsel dönüşümde kimsenin kaprisleriyle uğraşacak vaktimiz yok
- 9 Bakan Murat Kurum Mansur Yavaş, Zeydan Karalar ve Ahmet Akın'ı kabul etti
- 10 Vali Mustafa Çiftçi’den Erzurum'daki köpek saldırısıyla ilgili açıklama!