Adalet Bakanı DEM Parti heyeti ile görüştü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Terörsüz Türkiye için Dem Parti heyeti ile Adalet Bakanlığı'nda bir araya geldi. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Gülistan Kılıç Koçyiğit, "Öcalan'ın tecrit koşullarında bu sürece katkı sunamayacağını, koşulların amasız fakatsız düzeltilmesi gerektiğini ifade ettik. Bazı gelişmeler görme şansımız olacak” diye konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Terörsüz Türkiye İçin DEM Parti Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli, DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan'la Adalet Bakanlığında bir araya geldi.
Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Gülistan Kılıç Koçyiğit, "Öcalan'ın tecrit koşullarında bu sürece katkı sunamayacağını, koşulların amasız fakatsız düzeltilmesi gerektiğini ifade ettik. Bazı gelişmeler görme şansımız olacak." dedi.
HER BAŞLIK DİKKATLİCE NOT EDİLDİ
"İmralı heyeti dışında oraya bazı aydın, yazar ve gazetecilerin adaya gitmesi için talepler dile getirdik." diyen Koçyiğit, "Hasta mahkumlar ve adli tıp raporu alanların tahliyesini söyledik. Covid düzenlenmesinde örgütlü suçları kapsam dışı bırakılmasının olumsuz olduğunu dile getirdik. Sayın bakan bunları not etti. Söylediğimiz her başlığı dikkatli not ettiler. 'Çalışacağız dediler." diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan Sırrı Süreyya Önder için taziye mesajı
- 2 Bahçeli'den Sırrı Süreyya Önder için başsağlığı mesajı: Ülkenin barış ve huzur dolu geleceğine kilitlenmişti
- 3 Sırrı Süreyya Önder'den geriye bu sözler kaldı! Canlı yayında anlatmıştı: 'Ufak ufak menzilin gözükmesi demek...'
- 4 Sırrı Süreyya Önder için peş peşe taziye mesajları: Değerli bir sanat ve siyaset adamıydı...
- 5 SON DAKİKA! Uzun süredir hastanede tedavi görüyordu! Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
- 6 Başkan Erdoğan'dan çok net mesajı: Çözümsüzlüğün bedelini kimse Kıbrıs Türkü'ne ödetemez
- 7 MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' mesajı
- 8 Başkan Erdoğan, KKTC'ye gitti! KKTC cumhurbaşkanlığı yerleşkesinin açılışını yapacak
- 9 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, KKTC'ye gitti
- 10 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2. Dönem atanan hakim ve savcı yardımcılarına başarılar diledi