İmamoğlu'ndan 'para kasaları' ile gizli toplantı! Toplantı öncesi korumalar kameraları kapattı: O görüntüler ortaya çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk ve terör soruşturması sürerken, davanın bir numaralı sanığı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul'daki Adnan Çebi'ye ait bir otelde şüpheliler Tuncay Yılmaz, Ertan Yıldız, Adem Soytekin, Fatih Keleş ve Hüseyin Köksal ile görüşmesinden önce, yakın korumaların görüşme yapılacak otel içindeki alanları gören güvenlik kameraları siyah bantla kapattığı görüntüler ortaya çıktı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturmasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.Bu kapsamda, çarpıcı bir görüntü dosyaya girdi.
EN SON HABERLER
- 1 AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Pakistan ile Hindistan arasındaki ateşkese ilişkin açıklama
- 2 Bahçeli’den Anneler Günü mesajı: Akan yaşlar kurumadıkça rahat olamayız! Terörsüz Türkiye vurgusu
- 3 İstanbul'da metrobüs faciası: Ortalık savaş alanına döndü!1 ölü, 2'si ağır 13 yaralı
- 4 Son dakika | Başkan Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye için tarihi mesajlar: Her an müjdeleri alabilirsiniz
- 5 Özgür Özel'e Van'da büyük şok! Çevre illerden getirilenler de telafi edemedi
- 6 Başkan Erdoğan Edi Rama ile telefonda görüştü: İşte ele alınan konular
- 7 Ersin Tatar Resti Çekti! "Rumlar'ın Hayali Bu, Asla İzin Vermeyeceğiz" #haber #kktc #gündem
- 8 Sahte baz istasyonuyla dolandırıcılık yapan çeteyi MİT çökertti
- 9 Bakan Yerlikaya açıkladı: Kırmızı ve yeşil bültenle aranan 2 suçlu yakalandı!
- 10 İBB'ye soruşturmada yeni detay! Bodyguardlık yaparken şirket sahibi oldu! Tek tek anlattı: Bavullarla taşındı