Bakhan Işıkhan'dan önemli açıklamalar: "Belediyelerin borcu 196 milyar TL"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, İstanbul’da gerçekleşen 6.2’lik depremi de değerlendirerek, “Depremi önleyemeyiz ancak depreme hazır şehirler daha güçlü şehirler inşa edebiliriz.” dedi. Öte yandan Bakan Işıkhan, belediyelerin prim borçları nedeniyle daha fazla borçlandığını ve meblağın 196 milyar TL’ye ulaştığını ifade etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Işıkhan'ın konuşmasından satır başları:
Türkiye'nin gündemi malum. İstanbul'da yaşadığımız evler bunlarla ilgili Kütahyalı kardeşlerime ve depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum bir kez daha.
"DEPREM SİYASETE ALET EDİLEMEZ"
"Kentsel dönüşüm projeleri, yapı denetim sistemleri, deprem yönetmelikleri gibi konuların ne kadar hayati olduğunun, siyasete malzeme yapılmayacak kadar önemli mevzular olduğunun altını çizmek istiyorum. Depremi önleyemeyiz ancak depreme hazırlıklı şehirler inşa edebiliriz. Bunun da en kısa yolu kentsel dönüşümdür." ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Cumhuriyet’in 103 yıllık ışığı Galata Kulesi’ni aydınlattı!
- 2 ABD Başkanı Trump'tan Başkan Erdoğan'a TDT Zirvesi telefonu: İstikrar ve güvenin adresi
- 3 SON DAKİKA I Ankara'da Türk Devletleri Zirvesi! Başkan Erdoğan: Önümüzdeki dönem Türk asrı olacak
- 4 Emine Erdoğan’dan TDT Zirvesi paylaşımı: “Ortak değerlerimizin kalıcı bir nişanesi olmasını temenni ediyorum"
- 5 İletişim Başkanı Duran’dan TDT Zirvesi paylaşımı: “Türk dünyası arasındaki dayanışmayı daha ileriye taşıma kararlılığımızın ifadesi”
- 6 DMM’den “Türkiye’nin İsrail’deki seçimlere müdahale ettiği” iddialarına yalanlama!
- 7 Türk Devletleri Medeniyet Parkı açıldı
- 8 Türkiye ile Özbekistan arasında 5 kritik anlaşma
- 9 Başkan Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile bir araya geldi
- 10 SON DAKİKA... TDT 13'üncü Zirvesi Ankara'da toplandı! Bölgesel ve uluslararası gelişmeler masada