Terör örgütü PKK yalanlamıştı: Örgütün sözde yönetim kadrosundan Ali Haydar Kaytan ve Rıza Altun öldürülmüş!
SON DAKİKA... Terör örgütü PKK, 47 yılın ardından kendisini feshetti. Silah bıraktığını açıklayan terör örgütü sözde kurucularından Rıza Altun'un 2019'da, Ali Haydar Kaytan'ın ise 2018'de öldürüldüğünü de ilan etti. Böylece daha önce TSK ve MİT'in düzenlediği operasyonlar sonucu öldürüldüğü belirlenen ancak PKK tarafından yalanlanan Altun ile Kaytan'ın öldürüldüğü kesinleşti.
SON DAKİKA… Terör örgütü PKK, 47 yılından ardından silah bıraktığını ve kendisini feshettiğini açıkladı. PKK'nın sonuç bildirgesinde, terör örgütünün sözde kurucularından Rıza Altun ile Ali Haydar Kaytan'ın öldürüldüğü de ortaya çıktı.
EN SON HABERLER
- 1 Cevdet Yılmaz: "GKRY'nin tanımlamalarını yok hükmünde görüyoruz"
- 2 16 mülki idare amiri birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesi Resmi Gazete'de yayımlandı!
- 3 DMM’den Türkiye Irak arasındaki uçuşların durdurulduğu iddialarına yalanlama!
- 4 Türkiye’nin Tahran Büyükelçiliği’nden Türk vatandaşlarına uyarı!
- 5 Başkan Erdoğan'dan Miraç Kandili mesajı
- 6 Bakan Fidan Litvanya’ya gidecek!
- 7 Bakan Yerlikaya paylaştı: Suç örgütlerini övücü ve silahlı paylaşım yapan 325 şüpheli yakalandı
- 8 SON DAKİKA I Ömer Çelik'ten Jandarmaya küfürler yağdıran CHP'lilere sert tepki: Bu siyaset değil saldırganlık
- 9 AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir'den 'Senin Hayatından Gidiyor' bildboardlarına ilişkin iddialara yalanlama
- 10 Hakan Çakır duruşmasında aileden sert tepki: “İfadeler değişti”