Diyarbakır’da davullu zurnalı kutlama
PKK'nın fesih kararı Diyarbakır meydanlarında coşkuyla karşılandı. Sur ilçesi Ulu Cami meydanında toplanan Diyarbakırlılar, davullu zurnalı kutlama yaptı.. Bir süre halay çeken vatandaşlar, barışın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Terörsüz Türkiye sürecinde İmralı'nın çağrısının ardından PKK'nın fesih ve silah bırakma kararı bölgede büyük bir heyecan yarattı. SABAH'ın konuştuğu bölge halkı "Devletin ve sürecin sonuna kadar yanındayız" dedi.
BARIŞ DAİM OLSUN
SUR'da yaşayan emekli Süleyman Egin (65): PKK'nın aldığı tarihi karar tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Biz barışın daim olmasını istiyoruz. Yıllarca akan kan nedeniyle evlere ateş düştü. Bir daha hiçbir anne ağlamasın. Sur'da yaşayan Nurettin Varlu (61): Türkiye geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecek. Ülkemiz gelişsin, büyüsün.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Gürlek'ten fon soruşturması açıklaması: Önceliğimiz, iade edilen tutarların gerçek hak sahiplerine ulaştırılmasıdır
- 2 Fon soruşturmasında yeni gözaltı
- 3 Beştepe'de kritik mesai! Ana gündem Terörsüz Türkiye! Kabine Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor
- 4 MHP lideri Bahçeli'den 'Kazakistan Cumhuriyet Günü' kutlaması
- 5 Devlet Bahçeli'den 25 Ekim Kazakistan Cumhuriyet Günü mesajı: Devletiniz ebed müddet olsun
- 6 MKE'nin TOLGA ve PİRANA sistemleri hedefleri tam isabetle vurdu
- 7 Kırmızı bültenle aranıyordu... Valmir Berısha yakalandı
- 8 "Asrın inşa seferberliği" ABD basınının gündeminde
- 9 Başkan Erdoğan: Kimliksizleştirme siyasetine maruz bırakıldık
- 10 Yumruklar havada uçuştu