MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Özgür Özel arasında dikkat çeken diyalog
TBMM Genel Kurulu’nda yapılan Meclis Başkanlığı seçimine siyasi parti liderleri de katıldı. Seçim öncesinde dikkat çeken anlardan biri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki diyalog oldu. Bahçeli, Özel'e "Çok hareketlisiniz maşallah" dedi.
TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanlığı seçimi sürerken, siyasi liderler arasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen sıcak diyalog Meclis kulislerinde gündem oldu.
"ÇOK HAREKETLİSİNİZ"
Meclis Başkanlığı seçimi için TBMM Genel Kurul Salonu'na gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bulunduğu yöne yönelerek selam verdi. Bahçeli, selamı karşılıksız bırakmayarak ayağa kalktı. İki lider tokalaştı ve kısa bir süre ayaküstü sohbet etti. Bahçeli, Özel'e "Yakından takip ediyorum, çok hareketlisiniz maşallah" dedi. Özel ise Bahçeli'ye teşekkür etti.
Meclis Başkanlığı seçimine, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Başkan Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Manet'i kabul etti
- 2 Alo Adalet 135 hattı 81 ilde hizmete girdi
- 3 Bilal Erdoğan: Büyük hedefler için emek vermeye istekli gençlere ihtiyacımız var
- 4 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi selin vurduğu Sakarya'da uyarılarda bulundu: Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz
- 5 AK Parti Sözcüsü Çelik, Irak'ta Devlet Bakanı olan Mehmet Seman Ağa'yı kutladı!
- 6 Başkan Erdoğan sel felaketiyle ilgili Bakan Kurum'dan bilgi aldı: Bir an önce bu afetten kurtulacağız
- 7 RTÜK, Sözcü TV ve KOZA TV'ye idari para cezası verdi
- 8 Son dakika: Sarıgül ailesinin milyar Euroluk kara para trafiği deşifre oldu! Şok ses kayıtları dosyaya girdi: Yeter ki bizim hesaba girsin
- 9 Başkan Erdoğan: Fonda manipülasyon yapanlara hesabı sorulacak!
- 10 "Alo Adalet 135" hattı tüm adliyelerde hizmete sunuldu