Paşinyan ve Subianto İle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Erdoğan, kendisini Kurban Bayramı nedeniyle arayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşmesinde, Türkiye ile Ermenistan arasındaki doğrudan temaslardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Erdoğan, bölgesel istikrar açısından Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barışçıl müzakere sürecinin önemine dikkat çekti. Görüşmede Paşinyan da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Türk halkının bayramını kutladı.
ENDONEZYA İLE TARİHİ İŞBİRLİĞİ VURGUSU
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile yaptığı telefon görüşmesinde ise iki ülke arasındaki ilişkilerin geldiği yüksek seviyeye dikkat çekti. Erdoğan, Türkiye ve Endonezya'nın enerjiden savunma sanayiine, sağlıktan eğitime kadar birçok alanda tarihi nitelikte işbirliklerine imza attığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Subianto'nun bayramını da tebrik etti.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Milletvekili dokunulmazlığını sığınak yaptı! Emir Sarıgül babasının konutuna saklandı
- 2 Başkan Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Manet'i kabul etti
- 3 Alo Adalet 135 hattı 81 ilde hizmete girdi
- 4 Bilal Erdoğan: Büyük hedefler için emek vermeye istekli gençlere ihtiyacımız var
- 5 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi selin vurduğu Sakarya'da uyarılarda bulundu: Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz
- 6 AK Parti Sözcüsü Çelik, Irak'ta Devlet Bakanı olan Mehmet Seman Ağa'yı kutladı!
- 7 Başkan Erdoğan sel felaketiyle ilgili Bakan Kurum'dan bilgi aldı: Bir an önce bu afetten kurtulacağız
- 8 RTÜK, Sözcü TV ve KOZA TV'ye idari para cezası verdi
- 9 Son dakika: Sarıgül ailesinin milyar Euroluk kara para trafiği deşifre oldu! Şok ses kayıtları dosyaya girdi: Yeter ki bizim hesaba girsin
- 10 Başkan Erdoğan: Fonda manipülasyon yapanlara hesabı sorulacak!