Mustafa Sandal'ın baldızı ile boşanmıştı: Her taşın altından o çıkıyor! Kırmızı bülten kararı!
İstanbul’da kaçırdıkları iş insanı Abdullah Taşkın ve eşinin milyonlarca lira değerindeki mal varlıklarına çöken çeteyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşadamı Taşkın’la yakınlık kurarak, onu adeta çetenin kucağına atan Hüsnü Kerem Şen’in, olaylardan bir yıl sonra İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de bir cinayete adının karıştığı belirlendi. Yurtdışına kaçtığı belirlenen Şen, hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartıldı.
İstanbul'da iş insanı Taşkın ailesine adeta kabusu yaşatan çetenin bir numaralı firari sanıklarından Hüsnü Kerem Şen'in, olaylardan bir yıl sonra Çeşme'de işlenen bir cinayete adının karıştığı belirlendi. İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'de 19 Ağustos 2023 yılında ünlü bir mekanda meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Aralarında Hüsnü Kerem Şen'in de bulunduğu gruptan iki kişi içeri mekana girmek istedi.
EN SON HABERLER
- 1 Tera Yatırım Teknoloji Holding’e kayyum atandı!
- 2 Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan dolandırıcılık uyarısı!
- 3 Kara para aklama soruşturmasında 15 kişi için tutuklama talebi! Aralarında Murat Ağırel ve Ömer Sarıgül de var: İşte isim isim o liste
- 4 Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu trafiğe açıldı! 2,5-3 saati bulan ulaşım 18 dakikaya düşüyor
- 5 Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy görevden alındı
- 6 Başkan Erdoğan TESK Genel Başkanı’nı kabul etti!
- 7 SPK ve Hazine’de peş peşe gelişmeler!
- 8 SON DAKİKA | SPK Başkanı Mahmut Sütçü istifasını sundu
- 9 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan 'Aliya İzzetbegoviç' paylaşımı: Rabb’im mekânını cennet eylesin
- 10 Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'soğuk' tokalaşma: Yeni Parti - CHP kavgası sürerken dikkat çeken kare