Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS Zirvesi dolayısıyla bulunduğu Brezilya’da İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile görüştü. Görüşmede, ikili ve bölgesel konuların yanı sıra İran’ın nükleer faaliyetleriyle ilgili müzakere süreci ele alındı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS Zirvesi dolayısıyla geldiği Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile görüştü.
Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre görüşmede, ikili ve bölgesel konuların yanı sıra İran'ın nükleer faaliyetleriyle ilgili müzakere süreci ele alındığı, Bakan Fidan'ın, Türkiye'nin bölgesindeki tüm meselelerin diplomasi yoluyla çözülmesinden yana olduğunu ve bu yönde atılacak adımlara her türlü desteği vereceklerini söylediği belirtildi.


EN SON HABERLER
- 1 Başkan Erdoğan’dan LGS iddialarına tepki: Bu yavrulara niye hakaret ediyorsun!
- 2 Başkan Erdoğan: Kararlıyız Şara’yı Suriye'de yalnız bırakmayacağız
- 3 MİT Başkanı Kalın'dan, Bahçeli'ye ziyaret
- 4 İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisinden istifa etti
- 5 Bakan Yerlikaya Şehit Köksal Kaşaltı’nın ailesini ziyaret etti
- 6 MİT Başkanı İbrahim Kalın, DEM Parti ile görüşecek
- 7 SON DAKİKA | İBB soruşturmasında gözaltına alınmışlardı! Adliyeye sevk edildiler
- 8 Sağlık alanına yönelik yeni düzenlemeler! TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
- 9 İliç’te maden kapandı bölgede ekonomi durdu! Siyaset, akademi ve iş dünyasından peş peşe açıklama: Riskli bir durum kalmadı
- 10 İran Dışişleri Bakanlığı doğruladı: Nükleer görüşmeler İstanbul'da yapılacak!