Giriş Tarihi: 7.07.2025 21:15 Son Güncelleme: 7.07.2025 21:34

Manavgat Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 6 tutuklama

CHP'li Manavgat Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında 1'i yurt dışına kaçtığı belirlenen olmak üzere 5 firarinin de bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerinin firarileri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

Manavgat Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 6 tutuklama

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında CHP'li Manavgat Belediyesi ve bağlı birimlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 38'e yükseldi.

6 KİŞİ TUTUKLAMA

Operasyon kapsamında aralarında Belediye Başkan Yardımcısı M.E.T. ve bazı otel sahiplerinin de olduğu 7 kişi bugün adliyeye getirilirken 6'sı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sevk edilen 6 kişi tutuklandı.