Özgür Özel’den “Dokunulmazlığın kaldırılması” sorusuna tehdit gibi cevap: Bunun da bir maliyeti olur
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savuran CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen soruşturma başlatıldı. Özel, katıldığı bir programda hakkında açılan soruşturma ile ilgili “Dokunulmazlığının kaldırılmasının gerçekleşme ihtimali ve olası sonuçlarına” ilişkin soruya tepki çeken bir cevap verdi. “Bunun da bir maliyeti olur.” diyerek sokak çağrısı yapacağını ima eden Özel, “Pek çok maliyete katlanıyorlar buna da katlanmayı göze alırlar." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a tehditler savurmuştu.
Özel, "Meydandan korkma korkmama meselesi… Kork kardeşim. Bak o meydanlarda şu anda prova yapıyoruz. 81 ilde sen fragman izliyorsun fragman. Korku filmini izleteceğim sana. Sen kötüleş, senden beter kötüleşmeyen nolsun. 2 milyon kişiyle fragman izliyorsunuz. Ondan sonra Mısır'daki meydanı izlediğiniz gibi televizyondan izlersiniz Türkiye'deki demokrasi meydanlarını." ifadelerini kullanmıştı.
EN SON HABERLER
- 1 AK Parti Sözcüsü Çelik'ten KAAN açıklaması: Türkiye büyük iddiaları hayata geçiriyor
- 2 'Irak Petrolleri' yalanı deşifre olan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan pes dedirten pişkinlik!
- 3 AK Parti İzmir Milletvekili Bursalı: Çeşme'den su yerine sorun akıyor!
- 4 Başkan Erdoğan orman şehitlerinin aileleri ile telefonda görüştü!
- 5 Son dakika | Savunma sanayisinde tarihi anlar: 48 adet KAAN satışı için imzalar atıldı
- 6 AK Partili Altındağ Belediyesinden örnek adım: Sokak hayvanlarına 500 bin metrekarelik yaşam alanı
- 7 DEM Parti'den İmralı ziyareti açıklaması: Fikir teatisinde bulunduk
- 8 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Orman yangınlarıyla ilgili 17 tutuklama!
- 9 Yüksek ateş nedeniyle hastaneye sevk edilen 2 askerimiz şehit oldu
- 10 Buca Belediyesinde krizler bitmiyor: Önce maaş şimdi de promosyon!