Bahçeli'den Özel'e sert uyarı: Hayırdır darbe mi düşünüyorsun? Sokak sokak gez de görelim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sokak çağrısına sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Hayırdır Özgür Bey, darbe mi düşünüyorsun, sandıkla yapamadığını silahların gölgesinde mi planlıyorsun?” dedi

FIRSATÇILIK YAPILIYOR: (12 askerin şehit olmasıyla ilgili) Pazar günü aldığımız kara haberle kahrolduk. Terörsüz Türkiye hedefiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyorken bu müessif olayın bazı çevreler tarafından çarpıtılmasını fırsatçılık olarak değerlendiriyorum.
ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ: PKK'nın silah bırakması artık sadece zaman meselesi. Bizi tanımayanlar Türklük hakkında ahkâm kesemez. Terörsüz Türkiye devlet politikası haline geldi. Devletin başı terörsüz Türkiye'yi gerçekleştirmekle mükellef. Cumhurbaşkanımızın bu çabalarında her daim yanında, arkasında olacağız. Onu yalnız bırakmayacağız.
DEŞİFRE EDİLİYOR: Mahalli yönetimlerde tuz koktu. Emanet ziyan edildi. CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin yolsuzluk, rüşvet batağına saplanması bu partiyi organize suç şebekesine çevirdi. 1990'lı yıllarda patlayan İSKİ skandalının katbekat büyüğü mevcut CHP yönetimini sarıp sarmaladı. Bahse konu yargı süreçlerinde iddianameler süratle hazırlanmalı, kovuşturma safhaları eksiksiz şekilde idame ettirilerek olabilecek en kısa sürede tamamlanmalı.
DARBE Mİ DÜŞÜNÜYORSUN?: (Özel'in 'Sokağa davet edeceğim günü ben bilirim' sözleri) Öfke kontrolünü kaybettiğini görüyorum. Buyur, sokak sokak gez de görelim boyunun ölçüsünü. Sokak merakı seni suça sevk ederse karşında Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini bulursun. Özel'in Mısır örneğini vermesi gaflet. Hakkında başlatılan soruşturma da isabetli. Hayırdır Özgür Bey, darbe mi düşünüyorsun? Sandıkla yapamadığını silahların gölgesinde mi planlıyorsun?
CHP RAYINDAN ÇIKTI: DEM Parti'nin Türkiye partisi olmak için gösterdiği çaba memnuniyet verici. CHP'nin Türkiye partisi rayından ve rotasından çıkması, meçhule doğru kontrolsüzce savrulması çok düşündürücü.
EN SON HABERLER
- 1 'Irak Petrolleri' yalanı deşifre olan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan pes dedirten pişkinlik!
- 2 AK Parti İzmir Milletvekili Bursalı: Çeşme'den su yerine sorun akıyor!
- 3 Başkan Erdoğan orman şehitlerinin aileleri ile telefonda görüştü!
- 4 Son dakika | Savunma sanayisinde tarihi anlar: 48 adet KAAN satışı için imzalar atıldı
- 5 AK Partili Altındağ Belediyesinden örnek adım: Sokak hayvanlarına 500 bin metrekarelik yaşam alanı
- 6 DEM Parti'den İmralı ziyareti açıklaması: Fikir teatisinde bulunduk
- 7 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Orman yangınlarıyla ilgili 17 tutuklama!
- 8 Yüksek ateş nedeniyle hastaneye sevk edilen 2 askerimiz şehit oldu
- 9 Buca Belediyesinde krizler bitmiyor: Önce maaş şimdi de promosyon!
- 10 Teknopark Genel Müdürü Abdurrahman Akyol sabah.com.tr’ye konuştu: Bunu ilk kez söylüyorum…