HSK 1. Daire Başkanı Kuloğlu: Menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum
Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan restoranda boğazından bıçaklanarak katledildi. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Daire Başkanı Turan Kuloğlu yaşanan olaya ilişkin yayınlamış olduğu başsağlığı mesajında “Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, meslektaşımızın vefatını büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.
Çağlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, Yeşil Oba Et Lokantası isimli bir restoranda yemek yerken husumetlisi Mustafa Can Gül isimli kişi arasında tartışma yaşandı. Bu sırada 19 yaşındaki Gül, cebinden bıçak çıkardı. Kayhan'ı boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı. Kanlar içinde kalan savcı Kayhan olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CUMHURİYET SAVCISI ERCAN KAYHAN'I ÖLDÜREN KATİL ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İstanbul Çekmeköy'de Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan'ı bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki katil Mustafa Can Gül, jandarmadaki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.
HSK 1. DAİRE BAŞAKNI TURAN KULOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
HSK 1. Daire Başkanı Turan Kuloğlu cinayetine ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı. Kuloğlu yayımladığı mesajda, "İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcımız Sayın Ercan Kayhan'a yönelik menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, meslektaşımızın vefatını büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz. Yargı mensuplarımıza karşı gerçekleştirilen her eylem, hukuk devleti ilkesi ve hukuk güvenliğine yönelik bir müdahaledir. Merkum Savcımız Ercan Kayhan'a Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine, yakınlarına ve tüm adalet camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Bilal Erdoğan Gaziantep’te gençlerle buluştu
- 2 İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan: Kimliğimizi, kültürümüzü, tarihimizi öğrenmeye ihtiyacımız var
- 3 Fon soruşturmasında 2 milyarlık gönüllü ödeme
- 4 Başkan Erdoğan, Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Sancar'ı kabul etti
- 5 Bakan Hakan Fidan KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile görüştü
- 6 CHP’den Özgür Özel’e: Özür dilerse neden olmasın...
- 7 Altınbaş Holding’in sahibi adliyeye sevk edildi
- 8 Tavşanlı Höyük'te 4 bin yıllık pati izi bulundu
- 9 Bakan Gürlek’ten dikkat çeken mesaj: “Alternatif çözüm yolları adaletten vazgeçmek değil”
- 10 Canlı bahis manipületörleri adliyeye sevk edildi