İşçilerin hakkını savundu kapı dışarı edildi
Balıkesir’de geçtiğimiz yerel seçimlerde İvrindi Belediye Başkan adayı gösterilmesine rağmen, evrakları İlçe Seçim Kuruluna verilmeyen ve seçime giremeyen CHP’li Ali Kundakçı’nın, mağdur olmasın diye koordinatör olarak işe alındığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden de kovulduğu ortaya çıktı. İşçi kıyımına karşı çıktığı için kapı önüne kovulduğunu savunan ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kundakçı, “İl ve ilçe başkanlıklarındaki baskıları, her şeyi konuşacağız, sezon yeni başlıyor” dedi.
Balıkesir'de yerel seçimler öncesi CHP Genel merkezi tarafından İvrindi Belediye Başkan adayı gösterilen ancak, kendisinin aday gösterilmemesine kızan CHP İvrindi ilçe başkanı Ayhan Aslanbey'in evrakları Seçim Kuruluna teslim etmemesi nedeniyle seçimlere giremeyen Ali Kundakçı, CHP'nin kirli siyasetinin kurbanı olmuştu. Bunun üzerine yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için yerel seçimlerin ardından CHP'li Başkan Ahmet Akın tarafından Büyükşehir Belediyesinde işe alınmıştı. Belediye iştiraki Fırıntaş'ta koordinatör olarak çalışan Kundakçı'nın, Başkan Ahmet Akın'ın danışmanı Melih Özay ile yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edildi. Fırıntaş'ta işçilerin haksız yere işten çıkarılmasına karşı çıktığını belirten Ali Kundakçı, işçilerin hakkını savunduğu için Belediyedeki işinden kovuldu.
EN SON HABERLER
- 1 İstanbul polisi firari 3 FETÖ'cüyü operasyonla yakaladı! 'Gaybubet' evinde kaldığı belirlendi
- 2 Mahkemedeki siyasi şovun nedeni ne? Ekrem İmamoğlu’nun beklediği bir şey mi var?
- 3 Bakan Bolat duyurdu: İstanbul'da selden etkilenen esnafa dev destek!
- 4 SON DAKİKA… Berat Albayrak’ın vizyonu Türkiye’ye çağ atlattı! Milli enerjide tarihi gün: Osman Gazi Karadeniz’e uğurlandı
- 5 Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Başbakanı Zeydi ile görüştü
- 6 Sağlık ordusuna 38 bin yeni nefer
- 7 Mavi Vatan'ın ilk fabrikası
- 8 Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu bu gece açılıyor
- 9 Başkan Erdoğan Ara Güler’i andı
- 10 Bakan Bolat duyurdu: İstanbul'da selden etkilenen esnafa dev destek!