AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye sert tepki: Siyasi misyonerler!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP'ye sert tepki gösterdi. Çelik "Bunlar “SİYASİ MİSYONER” gibi hareket ediyorlar. Hiçbir milli hassasiyet ölçüsüne ve gerçeklere saygı göstermiyorlar" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP'ye sert tepki gösterdi. Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
CHP ve bazı muhalefet partileri adına konuşanların Sayın Cumhurbaşkanımızı sürekli yabancı siyasetçileri esas alarak hedef almaları ibretlik bir durumdur. Bunlar "SİYASİ MİSYONER" gibi hareket ediyorlar. Hiçbir milli hassasiyet ölçüsüne ve gerçeklere saygı göstermiyorlar.
Yabancı bir siyasetçi Cumhurbaşkanımıza dönük bir söz söylediği zaman bunun ilk alıcısı muhalefet partilerimizin bazı siyasetçileri oluyor. Bunlar, yabancı siyasetçilerin Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza dönük mesnetsiz sözlerini yaymak için "SİYASİ UYDU" gibi hareket ediyorlar. Kuşkusuz bu sağlıksız ve siyasi olarak da son derece sakıncalı bir durum.
Cumhurbaşkanımızın insanlık ittifakının sesi, bölgesel ve küresel barışın en önde gelen siyasi liderlerinden biri olduğu, tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçektir. Kurulan her barış masasında ve diplomasi zemininde Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti uluslararası bir referans haline gelmiştir.
Bu gerçeklere karşı çarpık bir yaklaşım geliştirenlerin amaçları ve misyonları bellidir.
EN SON HABERLER
- 1 AK Partili Faruk Acar'dan muhalefetin algı operasyonlarına tepki: Sizin derdiniz siyasi fırsatçılık
- 2 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması düzenlenecek
- 3 AK Parti Grubu, DEM Parti heyetiyle görüştü
- 4 Son Dakika | Adalet Bakanlığından Özgür Özel'in iddialarına yalanlama: Ana muhalefet liderinin beyanları mesnetsiz bir iftiradır
- 5 Aile Bakanı Göktaş'tan fon açıklaması: İddialar tamamen asılsızdır
- 6 Son dakika | Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsmail Saymaz ve Murat Ağırel'e suç duyurusu
- 7 Bakan Fidan'dan Mekke İttifakı açıklaması: Meclis’e gönderilecek
- 8 Mekke Anlaşması’nda 3 kritik katkı: Babülmendep’te neler oluyor?
- 9 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten seçim açıklaması: Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'dır
- 10 Bakan Bolat'tan kendisini hedef alan fon iddialarına yalanlama: "İthamlar iftira niteliğindedir"