Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in tehditlerine sert tepki: Bu “karanlık” zihniyete geçit vermeyeceğiz
Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi hedef alan sözlerine çok sert yanıt verdi. Sözcü Ömer Çelik, "Bu “karanlık” zihniyete geçit vermeyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla ve milletimizle beraber bu karanlık zihniyetle mücadele edeceğiz." dedi.
Son dakika! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel "sizi yargılayacağız" diye Cumhurbaşkanımızı ve partimizi sözde tehdit etmeye kalkmış." dedi.
Ömer Çelik sosyal medya hesabından, "Bu tehditlere gereken cevabı vereceğimizden hiç kimse kuşku duymasın." ifadelerini kullandı.
Ömer Çelik şunları kaydetti:
Özgür Özel bu sözleriyle bugün yeni bir "YASSIADA ÇETESİ" kurmak istediğini ilan etmiş oldu. "Millete kötülük yapma organizasyonu"nun yeni sürümü piyasaya sürüldü böylece.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Kacır paylaştı! İşte SİPER-2'nin atış testi görüntüleri
- 2 Bakan Gürlek'ten fon soruşturması açıklaması: Önceliğimiz, iade edilen tutarların gerçek hak sahiplerine ulaştırılmasıdır
- 3 Fon soruşturmasında yeni tutuklama
- 4 Beştepe'de kritik mesai! Ana gündem Terörsüz Türkiye! Kabine Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor
- 5 MHP lideri Bahçeli'den 'Kazakistan Cumhuriyet Günü' kutlaması
- 6 Devlet Bahçeli'den 25 Ekim Kazakistan Cumhuriyet Günü mesajı: Devletiniz ebed müddet olsun
- 7 MKE'nin TOLGA ve PİRANA sistemleri hedefleri tam isabetle vurdu
- 8 Kırmızı bültenle aranıyordu... Valmir Berısha yakalandı
- 9 "Asrın inşa seferberliği" ABD basınının gündeminde
- 10 Başkan Erdoğan: Kimliksizleştirme siyasetine maruz bırakıldık