Hak ve adalet mücadelesinde daima kadınların yanındayım
Başkan Erdoğan, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi’nde konuştu: Türkiye kadın hakları konusunda altın yıllarını bizim dönemimizde yaşadı. Kadın odaklı şehircilik politikalarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bahçelievler'de bir otelde düzenlenen "Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi"nde konuştu:
Dolayısıyla değişimin, teknolojinin, aşırı ve sağlıksız kentleşmenin getirdiği sorunlarla üç boyutlu şehircilik tasarımını konuştuğumuz bir dönemde tertiplenen bu zirveyi çok ama çok isabetli buluyorum. Zirvenin ufuk açıcı tartışmalara ve somut sonuçlara vesile olmasını canı gönülden temenni ediyorum.
KADIN HAKLARI CELLATLARI SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ
Kadınlarımız ayrımcılığa uğradı, başörtüleri dolayısıyla seçilemedi, üniversitede ikna odalarına alındı. Başörtüsü yasağı için AYM kapısında nöbet tutan CHP'yi ve özgürlük düşmanı zihniyetini nasıl unutabiliriz? Medyada, sosyal medyada, iş dünyasında, siyasette, bürokraside varlığını halen devam ettiren kadın hakları cellatlarını nasıl unutabiliriz? Hiçbir zaman unutmayacağız. İdeal ve adil toplumsal hayat, kadınların söz ve hak sahibi olmalarıyla mümkündür. Hanım kardeşlerimizin sosyal hayatta, kamuda, ticarette, en önemlisi siyasette hak ettikleri yere gelmeleri için yoğun bir gayret içindeyiz.
BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKÂYESİ...
Zirvenin katılımcıları tarafından coşkuyla karşılanan Erdoğan için hoparlörlerden "Ah bu hayat çekilmez" şarkısı yükseldi. Salondaki kadınlar şarkıya alkışlarla eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabını tamamlamasının ardından ise "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" şarkısı çalındı ve tüm salon şarkıyı hep bir ağızdan söyledi.
ÇERÇİOĞLU'NDAN EFE HEDİYESİ
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Başkan Erdoğan'a efe kıyafeti hediye etti.
EN SON HABERLER
- 1 Başkan Erdoğan'dan Camiler ve Din Görevlileri Haftası mesajı
- 2 Dışişleri’nden, Husilerin Suudi Arabistan’a yönelik saldırısına tepki!
- 3 SON DAKİKA: MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun ses kaydı ortaya çıktı: “Hakemliğini bitirmekle bitirmemek arasındayım"
- 4 Ziraat Bankası'ndan "Tera Yatırım" iddialarına yanıt: Nakdi ve gayrinakdi riski bulunmamakta
- 5 DMM’den MİT iddialarına yalanlama!
- 6 SON DAKİKA I MHP lideri Bahçeli'den YENİ Parti'ye tepki: "Cumhurbaşkanı varken gitmeleri doğru olmamıştır"
- 7 Yeni Parti'nin Meclis'teki skandal hareketine peş peşe tepkiler: Millî iradeye ciddi bir saygısızlık
- 8 SON DAKİKA | Parti Sözcüsü Ömer Çelik duyurdu: Hülya Terzioğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu
- 9 Bakan Yumaklı: “Bu değerler, bizleri birbirimize bağlayan çok önemli hususlar”
- 10 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan: Durmak yok, dimdik ayaktayız