Türkiye Gazze için tek yürek: 1 Ocak’ta Galata Köprüsü’nde Filistin için büyük yürüyüş!
Milli İrade Platformu, 1 Ocak 2026'da Galata Köprüsü'nde Gazze için destek yürüyüşü gerçekleştirecek. "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin'i unutmuyoruz" sloganıyla gerçekleştilecek yürüyüşe spor kulüplerinin de katılması beklenirken, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan 1 Ocak’ta herkesi Galata Köprüsü’ne davet ederken, “Biz, Cumhurbaşkanımızın bu konudaki samimi gayretine, güçlü liderliğine çok değer veriyoruz. Gerçekten bütün İslam ülkeleri bu liderlik, duruş etrafında keşke durabilseydi bugüne kadar diye değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Siyonist İsrail'in, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda binlerce Filistinli hayatını kaybetti. 21. yüzyılın en kanlı soykırımının yaşandığı Gazze'deki insanlık dramını tüm dünya görmezden geldi. Türkiye ise başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gazze'den yükselen feryada kulak verdi. Başkan Erdoğan, Filistinlilerin haklı mücadelesini dünyaya haykırırken, Türk halkı da yaşanan soykırımı lanetledi. Milli İrade Platformu tarafından, bu yıl 1 Ocak 2026'da Galata Köprüsü'nde Gazze için destek yürüyüşü gerçekleştirilecek.
EN SON HABERLER
- 1 Ekrem İmamoğlu'dan mahkemede ilginç savunma: İstiklal Marşı'nın dizelerini okudu! "Bunu benim için yazdı biliyor musunuz?"
- 2 AK Parti Sözcüsü Çelik'ten eski Isparta Gençlik Kolları Başkanı için taziye mesajı
- 3 WhatsApp radar grubuna operasyon: 8 gözaltı
- 4 Bakan Yumaklı: "Türkiye'nin biyolojik zenginliklerini korumak sorumluluğumuzdur"
- 5 Bakan Göktaş duyurdu: 3 ile 40 milyon TL kaynak aktarıldı!
- 6 Bakan Bayraktar, Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ile görüştü
- 7 Üsküdar Belediyesi Başkan Vekili 20 Ekim'de seçilecek
- 8 DMM'den "BES'te kitlesel çıkış" iddialarına yalanlama
- 9 Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Irak'lı mevkidaşı Yarallah ile görüştü
- 10 İçişleri Bakanı Çiftçi, selin vurduğu Sakarya'da incelemelerde bulundu