Deprem turistleri gelip görsün
CHP Genel Başkanı Özel’in, deprem bölgesinde yapılan hizmetleri görmezden gelerek yaptığı açıklamalar tepki çekti. İnşa edilen konutlara yerleşen aileler, “Öyle konuşmakla bu işler olmaz. Gelip yapılan hizmeti görsünler” dedi
'ÇAMUR ATIYORLAR'
* Asrın felaketinde oturdukları apartmanın yıkılmasıyla enkaz altında kalan ve yaralı olarak kurtulan Hataylı Çayırcık ailesi, TOKİ tarafından yapılan yeni yuvalarına kavuşmuştu. Matbaacılık yapan 3 çocuk babası Muhammet Ali Çayırcık (47), "Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız güvenimizi boşa çıkarmadı. Yine yapacağını yaptı. Herkesi ev sahibi yaptı. Çekemeyenler, 'Bitmez, bitiremez' dediler, ne oldu? Binlerce bina yükseldi. CHP'liler halen çamur atmaya çalışıyorlar. Hatay'daki tarihi Ulu Cami'yi yapmaya çalıştılar, onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir tarihi camiyi yapamayan CHP'den ne bekliyorsunuz.
* Hataylı 2 çocuk babası Sıtkı Yılmaz ise, "Evimizi görünce çok heyecanlandık. Gerçekten çok güzel ev yapmışlar. Cumhurbaşkanımız hangi sözü verdiyse yerine getirdi. O deprem turistleri 'yapamaz' diyorlardı. Gelip, buyursun görsünler" dedi.
* Hataylı depremzede Emine Alkaç (65) ile Mustafa Alkaç (66) çifti de yeni yuvalarında mutlu. TOKİ tarafından Hatay'da Güldere Mahallesi'nde yapılan konutlarına taşınan 4 çocuk annesi Emine Alkaç, "Hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Evlerimizin teslim edileceğine emindik. 30 yıl oturduğum evimde doğalgaz yoktu. Cumhurbaşkanımıza laf edenler gelsin bu evleri görsünler. Öyle konuşmakla bu işler olmaz" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Bayram Karademir için taziye mesajı!
- 2 Bakan Kacır: “Dünyanın yedinci büyük döküm üreticisi konumundayız”
- 3 Bakan Fidan, Belçikalı mevkidaşı ile bir araya geldi!
- 4 Tera Yatırım Teknoloji Holding’e kayyum atandı!
- 5 Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan dolandırıcılık uyarısı!
- 6 Kara para aklama soruşturmasında yeni gelişme! Murat Ağırel ve Ömer Sarıgül dahil 15 kişi tutuklandı
- 7 Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu trafiğe açıldı! 2,5-3 saati bulan ulaşım 18 dakikaya düşüyor
- 8 Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy görevden alındı
- 9 Başkan Erdoğan TESK Genel Başkanı’nı kabul etti!
- 10 SPK ve Hazine’de peş peşe gelişmeler!