Başkan Erdoğan: 'Balıklar ürküyor' diyenleri dinleseydik bunların hiçbirini başaramazdık
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkiye’nin yerli savunma sanayii hamlesine ilişkin bir video paylaştı. Başkan Erdoğan paylaşımında, CHP lideri Özgür Özel'in "takoz siyasetine" gönderme yaparak "Şayet 'Füze testi yapmayın, balıklar ürküyor' diyenlere kulak kabartsaydık elbette bunların hiçbirini başaramazdık" ifadelerini kullandı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki başarılarını ve bu süreçte karşılaşılan engelleme girişimlerini içeren bir video paylaşımı yaptı. Özellikle Orta Doğu'daki gerilimin arttığı bir dönemde Türkiye'nin savunma sanayiide her geçen gün yükselen başarısına vurgu yapıldı.
Başkan Erdoğan: 'Balıklar ürküyor' diyenleri dinleseydik bunların hiçbirini başaramazdık
"HİÇBİRİNİ BAŞARAMAZDIK"
Başkan Erdoğan, paylaşımında Özel Kuvvetler Komutanlığında düzenlenen Mehmetçik ile İftar Programı'nda yaptığı konuşmadan bir kesite yer verdi.
Yapılan paylaşımda Erdoğan'ın "Şayet 'Füze testi yapmayın, balıklar ürküyor' diyenlere kulak kabartsaydık elbette bunların hiçbirini başaramazdık" sözleri, Türkiye'nin savunma sanayii başarılarıyla birlikte yer aldı.
Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve binlerce beğeni aldı.
MİLLİ SAVUNMA HAMLESİNE VURGU
Paylaşılan videoda, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği füze sistemleri, hava araçları ve deniz platformlarından kesitlerin yer alması dikkat çekti.
EN SON HABERLER
- 1 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
- 2 Bakan Gürlek'ten fon soruşturması paylaşımı: "Tüm aşamaların sonuna kadar takipçisi olacağız"
- 3 Bakan Gürlek, İstanbul'da 5 ülkenin adalet bakanları ile görüştü
- 4 Başkan Erdoğan, Aliyev ile görüştü! İşte ele alınan konular
- 5 Bakan Fidan’dan Belçika ziyareti değerlendirmesi: “İlişkilerimizin derinleşmesinden memnuniyet duyuyoruz”
- 6 İftira ve çamur siyasetinin sözcüsü Faik Öztrak! İşte kabarık sicili: 2001 krizinin başrölündeydi
- 7 Emine Erdoğan, Özbekistan'da rehabilitasyon merkezi ve eğitim kurumu açılışına katıldı
- 8 Bakan Işıkhan: “İş arayanların istihdam fırsatlarına erişimini kolaylaştırıyoruz”
- 9 DMM’den Doğu Akdeniz iddialarına yalanlama!
- 10 Karanlık lobiler ve taşeronlar yine iş başında! Otel odalarında ispiyonculuk yaptılar: Asıl hesap vermesi gereken Faik Öztrak!